Power Rangers: Battle For The Grid – Quantum Ranger trailer

Power Rangers: Battle For The Grid – Quantum Ranger trailer

Power Rangers: Battle for the Grid krijgt momenteel nieuwe content via de Season 2 DLC-pas van de game. De nieuwste trailer voor de game toont het tweede personage van seizoen 2.

video
play-rounded-fill

Over Quantum Ranger

Eric Myers (Quantum Ranger) komt het Grid binnen als het tweede seizoen 2 pass-personage!

Seizoen 2 bevat drie nieuwe favoriete fans van fans (Anubis “Doggie” Cruger, Eric Myers en Dai Shi), nieuwe arena (Space Patrol Delta-basis), nieuwe ultra (Delta Squad Megazord) en een nieuw personage (Tommy Oliver / Mighty Morphin Power Rangers White Ranger).

De nieuwe arena en de nieuwe ultra zijn nu gratis te downloaden. De resterende drie nieuwe krijgers en personages kunnen worden gekocht als onderdeel van de Season 2 Pass voor $ 14,99 op PS4, Nintendo Switch, Xbox One en pc. Elk individueel personage kan ook afzonderlijk worden gekocht voor $ 5,99.

Over Power Rangers: Battle for the Grid

Power Rangers: Battle for the Grid is een moderne versie van de 25-jarige franchise en toont verbluffende graphics en levendige details. Pit huidige en klassieke Rangers en schurken als nooit tevoren in 3 tegen 3 tag-gevechten. Test je vaardigheden online tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor eindeloze speelbaarheid. Een gestroomlijnd vechtsysteem verwelkomt nieuwkomers met vereenvoudigde bediening terwijl de diepte behouden blijft voor de meest toegewijde concurrent om te leren en te beheersen.

25 JAAR RANGERS

Generaties Power Rangers botsen in de 25-jarige geschiedenis van het multiversum. Ervaar authentieke maar opnieuw ontworpen Power Rangers-gevechtssequenties als nooit tevoren.

GEMAKKELIJK TE LEREN, HARD TOT MEESTER

Power Rangers: Battle for the Grid heeft traditionele vechtspelbesturing. Dit eenvoudig te leren maar moeilijk te beheersen spel is ontworpen om spelers van alle niveaus te verwelkomen.

Power Rangers: Battle for the Grid is beschikbaar voor Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch en pc.