Power Rangers: Battle For The Grid – Rita Repulsa DLC – 14 December 2021

Power Rangers: Battle For The Grid – Rita Repulsa DLC – 14 December 2021

nWay heeft de releasedatum onthuld voor het laatste personage in Power Rangers: Battle For The Grid’s vierde seizoenspas, Rita Repulsa. Rita is de allereerste hoofdschurk van Mighty Morphin Power Rangers Dino Charge en zal op 14 december 2021 als DLC aan de selectie worden toegevoegd.

video
play-rounded-fill

Krijg een eerste blik op Rita Repulsa, een van de nieuwe personages die worden toegevoegd voor seizoen 4 van Power Rangers: Battle for the Grid, het populaire vechtspel met ieders favoriete machtige morfinehelden. Rita Repulsa is vanaf 14 december verkrijgbaar.

Over Power Rangers: Battle For The Grid

Het is Morphin-tijd!

Power Rangers komt eindelijk naar de Nintendo Switch™️.

Een moderne kijk op de 25-jarige franchise, Power Rangers: Battle for the Grid toont verbluffende graphics en levendige details. Pitch huidige en klassieke Rangers en schurken als nooit tevoren in 3 vs. 3 tag-gevechten. Test je vaardigheden online tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor eindeloze herspeelbaarheid. Een gestroomlijnd vechtsysteem verwelkomt nieuwkomers met vereenvoudigde bediening, terwijl de diepgang behouden blijft voor de meest toegewijde concurrent om te leren en te beheersen.

25 JAAR RANGERS

Generaties Power Rangers botsen in de 25-jarige geschiedenis van het multiversum. Ervaar authentieke maar opnieuw vormgegeven Power Rangers-gevechtsscènes als nooit tevoren.

GEMAKKELIJK TE LEREN, MOEILIJK TE MAKEN

Power Rangers: Battle for the Grid biedt traditionele besturing voor vechtspellen. Dit eenvoudig te leren, maar moeilijk te beheersen spel is ontworpen om spelers van alle niveaus te verwelkomen.

Ad