Power Rangers: Battle For The Grid – Scorpina DLC komt 8 December

Power Rangers: Battle For The Grid – Scorpina DLC komt 8 December

nWay onthulde het laatste personage voor Power Rangers: Battle For The Grid’s Season 3 DLC-pass. Het nieuwe speelbare personage is niemand minder dan Scorpina, een secundaire slechterik uit de originele Mighty Morphin Power Rangers serie.

video
play-rounded-fill

Over Scorpina

Scorpina was een van Rita Repulsa’s meest meedogenloze en gevaarlijke volgelingen, naast Goldar, met wie ze vaak samen vocht. Scorpina keerde later terug in Power Rangers HyperForce als een van de belangrijkste generaals van The Alliance.

Ondanks haar minder belangrijke rol als slechterik, fungeert ze als de belangrijkste antagonist van de afleveringen “The Rockstar”, “A Star is Born”. en “Goldar’s Vice-Versa”.

Ze komt later dit jaar op 8 december uit.

Over Power Rangers: Battle For The Grid

Power Rangers: Battle for the Grid, een moderne kijk op de 25-jarige franchise, toont verbluffende graphics en levendige details. Neem het op tegen huidige en klassieke Rangers en schurken als nooit tevoren in 3 tegen 3 taggevechten. Test je vaardigheden online tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor eindeloze herspeelbaarheid. Een gestroomlijnd vechtsysteem verwelkomt nieuwkomers met vereenvoudigde bediening, terwijl de diepgang behouden blijft voor de meest toegewijde concurrent om te leren en te beheersen.

25 JAAR RANGERS

Generaties Power Rangers komen met elkaar in botsing in de 25-jarige geschiedenis van het multiversum. Ervaar authentieke maar opnieuw uitgevonden Power Rangers-gevechtsscènes als nooit tevoren.

GEMAKKELIJK TE LEREN, MOEILIJK TE BEHEERSEN

Power Rangers: Battle for the Grid bevat traditionele besturingselementen voor vechtgames. Dit gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen spel is ontworpen om spelers van alle vaardigheidsniveaus te verwelkomen.

Ad