Power Rangers: Battle For The Grid – Scorpina DLC Trailer

Power Rangers: Battle For The Grid – Scorpina DLC Trailer

Power Rangers: Battle for the Grid-spelers kunnen nu een kijkje nemen in de nieuwste toevoeging aan de selectie, aangezien nWay de officiële trailer voor DLC-personage Scorpina heeft uitgebracht.

Scorpina uitgebracht op 8 december 2020.

In het bijzonder krijgen we een betere kijk op enkele van de ingewikkelde combo’s die ze kan maken, samen met haar flitsende afwerkingsbewegingen!

video
play-rounded-fill

Video credits: IGN

Over Scorpina

Scorpina was een van Rita Repulsa’s meest meedogenloze en gevaarlijke volgelingen, naast Goldar, met wie ze vaak samen vocht. Scorpina keerde later terug in Power Rangers HyperForce als een van de belangrijkste generaals van The Alliance.

Ondanks haar minder belangrijke rol als slechterik fungeert ze als de belangrijkste antagonist van verschillende afleveringen en keert ze nu terug voor Power Rangers: Battle For The Grid.

Over Power Rangers: Battle For The Grid

Het is Morphin-tijd! Power Rangers komt eindelijk naar de Nintendo Switch ™ ️.

Power Rangers: Battle for the Grid, een moderne kijk op de 25-jarige franchise, toont verbluffende graphics en levendige details. Neem het op tegen huidige en klassieke Rangers en schurken als nooit tevoren in 3 tegen 3 taggevechten. Test je vaardigheden online tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor eindeloze herspeelbaarheid. Een gestroomlijnd vechtsysteem verwelkomt nieuwkomers met vereenvoudigde bedieningselementen terwijl de diepgang behouden blijft voor de meest toegewijde concurrent om te leren en te beheersen.

25 JAAR RANGERS

Generaties Power Rangers komen met elkaar in botsing in de 25-jarige geschiedenis van het multiversum. Ervaar authentieke maar opnieuw uitgevonden Power Rangers-gevechtsscènes als nooit tevoren.

GEMAKKELIJK TE LEREN, MOEILIJK TE BEHEERSEN

Power Rangers: Battle for the Grid bevat traditionele besturingselementen voor vechtgames. Dit gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen spel is ontworpen om spelers van alle vaardigheidsniveaus te verwelkomen.

Ad