Power Rangers: Battle For The Grid Season Pass 4 DLC aangekondigd

Power Rangers: Battle For The Grid Season Pass 4 DLC aangekondigd

nWay heeft een vierde seizoenspas aangekondigd voor Power Rangers: Battle For The Grid. Deze nieuwe ronde DLC wordt uitgebracht op 21 september 2021 en bevat de volgende drie personages:

  • Adam Park als de Ninja Black Ranger uit Mighty Morphin Power Rangers.
  • Poisandra, een van de belangrijkste schurken van Power Rangers Dino Charge.
  • Rita Repulsa, de belangrijkste schurk van Mighty Morphin Power Rangers.

Als je de volledige seizoenspas koopt, krijgen spelers ook toegang tot een Commander Uniform-bonusskin voor Doggie Cruger, de SPD Shadow Ranger.

video
play-rounded-fill

Kijk voor het eerst naar seizoen 4-content voor Power Rangers: Battle for the Grid, het populaire vechtspel met in de hoofdrol ieders favoriete machtige morphin’-helden. Zie nieuwe personages Adam Park, Poisandra en Rita Repulsa in actie voor de start van seizoen 4 op 21 september.

Over Power Rangers: Battle For The Grid

Samen sterker!

Een moderne kijk op de 25 jaar oude franchise, Power Rangers: Battle for the Grid – Super Edition combineert content van de originele Collector’s Edition, alle drie de Season Passes en het geheel nieuwe Street Fighter Pack. Neem het als nooit tevoren op tegen huidige en klassieke Power Rangers en schurken in 3v3-tagteam-gevechten, met 23 verschillende speelbare personages, waaronder de nieuwste Street Fighter-crossover-personages, Ryu en Chun-Li.

De besturing van Battle for the Grid bevordert eenvoud en soepelheid, waardoor beginners kunnen genieten van het vechtsysteem en gevorderde spelers kunnen aanmoedigen om zich te verdiepen in de gevechtsmechanica, inclusief realtime assist-overnames, dynamische verdediging door middel van push-blocking en luchtbescherming, aanpasbare jongleercombo’s , en een unieke Megazord comeback-modus.

Kenmerken:

  • 23 Rangers & Villains over generaties: de groeiende selectie bevat alle personages en skins van de Collector’s Edition, seizoen één, seizoen twee en seizoen drie. De voice-overs voor verhalen en gevechten worden op authentieke wijze uitgevoerd door enkele van de originele leden van de Power Rangers-cast.
  • Gloednieuw Street Fighter-pakket: de nieuwste toevoeging aan Power Rangers: Battle for the Grid introduceert Street Fighter-personages Ryu als de Crimson Hawk Ranger en Chun-Li als de Blue Phoenix Ranger. De cross-over content bevat ook Ryu en Chun-Li’s Angel Grove Class of ’93 skins. Ook exclusief voor de Super Edition is de helmloze versie van Ryu, Crimson Hawk Ranger.
  • 9 arena’s op iconische locaties: Vecht in verschillende podia van het multiversum, waaronder Zordon’s Training Room en het Command Center van Mighty Morphin Power Rangers, Lord Drakkon’s Throne Room van Boom! Comics Mighty Morphin Power Rangers en Planet Earth: Cenozoic Era and Tower uit de Power Rangers-film uit 2017.
  • Origineel verhaal: een nieuwe voorstelling van het verbrijzelde raster Evenement: het uitgebreide verhaal is geschreven en verteld door schrijver/regisseur Kyle Higgins en bevat originele kunstwerken van de Eisner Award-winnende illustrator Dan Mora. In de Verhaalmodus beleven spelers een nieuwe voorstelling van het veelgeprezen Shattered Grid-evenement van Boom! De stripreeks Power Rangers van Studios.
  • Crossplay en cross-progressie op vijf grote gamingplatforms: Power Rangers: Battle for the Grid is de eerste vechtgame die crossplay mogelijk maakt tussen PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, pc en Stadia, waar spelers op alle gameplatforms kunnen tegen elkaar strijden in Ranked, Casual, Direct of Lobby Matches. Cross-progressie is ook beschikbaar, zodat spelers vooruitgang op het ene platform naar het andere kunnen overbrengen.
  • Speel lokaal of online met je vrienden: daag je vrienden lokaal uit in de versus-modus of speel het online met directe wedstrijden of online lobby’s. Met Direct Match kunnen vrienden of twee specifieke spelers het tegen elkaar opnemen. Met Online Lobbies kunnen maximaal acht spelers samenwerken in vriendschappelijke wedstrijden, waarbij deelnemers in maximaal vier verschillende wedstrijden tegelijk kunnen strijden of anderen kunnen toekijken. Battle for the Grid bevat ultramoderne rollback-netcode voor de meest stabiele online game.