Power Rangers: Battle for the Grid – speciale Street Fighter crossover

Power Rangers: Battle for the Grid – speciale Street Fighter crossover

Power Rangers: Battle for the Grid krijgt een speciaal cross-over evenement op 25 mei 2021, waar je kostuums voor Capcom’s Ryu en Chung-Li van Street Fighter krijgt.

De ontwerpen voor zowel Ryu als Chun-Li waren een samenwerking tussen Capcom en ontwikkelaar nWay .

De op Ryu gebaseerde ontwerpen waren gebaseerd op de Crimson Hawk Ranger en Chung-Li was gebaseerd op de Blue Phoenix Ranger. Ze hebben ook Power Rangers: Battle for the Grid – Super Edition aangekondigd, met alle seizoenspassen en het nieuwe Street Fighter-pakket + 4 bonusskins.

video
play-rounded-fill

Over Power Rangers: Battle for the Grid

Power Rangers: Battle for the Grid, een moderne kijk op de 25-jarige franchise, toont verbluffende graphics en levendige details. Neem het op tegen huidige en klassieke Rangers en schurken als nooit tevoren in 3 tegen 3 taggevechten. Test je vaardigheden online tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor eindeloze herspeelbaarheid.

Een gestroomlijnd vechtsysteem verwelkomt nieuwkomers met vereenvoudigde bediening terwijl de diepgang behouden blijft voor de meest toegewijde concurrent om te leren en te beheersen.

25 JAAR RANGERS

Generaties Power Rangers komen samen in de 25-jarige geschiedenis van het multiversum. Ervaar authentieke maar opnieuw uitgevonden Power Rangers-gevechtsscènes als nooit tevoren.

GEMAKKELIJK TE LEREN, MOEILIJK TE BEHEERSEN

Power Rangers: Battle for the Grid bevat traditionele besturingselementen voor vechtgames. Dit gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen spel is ontworpen om spelers van alle vaardigheidsniveaus te verwelkomen.