Power Rangers: Battle for the Grid – Super Edition komt

Power Rangers: Battle for the Grid – Super Edition komt

Je bent Power Rangers: Battle for the Grid toch niet vergeten? De titel werd in 2019 gelanceerd op pc en consoles.

Sinds de release heeft de game heel veel inhoud ontvangen in de vorm van DLC. Er is een grote verscheidenheid aan inhoud om te kopen, maar als je het basisspel nog niet eens hebt en van plan bent om het te krijgen, heb je geluk.

Super Editie

Power Rangers: Battle for the Grid – Super Edition is aangekondigd. De “supereditie” van het spel bevat het basisspel en alle DLC die is uitgebracht. Het wordt digitaal uitgebracht op 25 mei en fysiek in juli.

Over Power Rangers: Battle for the Grid

Een moderne kijk op de 25-jarige franchise, Power Rangers: Battle for the Grid toont verbluffende graphics en levendige details. Neem het op tegen huidige en klassieke Rangers en schurken als nooit tevoren in 3 tegen 3 taggevechten. Test je vaardigheden online tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor eindeloze herspeelbaarheid. Een gestroomlijnd vechtsysteem verwelkomt nieuwkomers met vereenvoudigde bedieningselementen terwijl de diepgang behouden blijft voor de meest toegewijde concurrent om te leren en onder de knie te krijgen.

25 JAAR RANGERS

Generaties Power Rangers komen samen in de 25-jarige geschiedenis van het multiversum. Ervaar authentieke maar opnieuw uitgevonden Power Rangers-gevechtsscènes als nooit tevoren.

GEMAKKELIJK TE LEREN, MOEILIJK TE BEHEERSEN

Power Rangers: Battle for the Grid bevat traditionele besturingselementen voor vechtgames. Dit gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen spel is ontworpen om spelers van alle vaardigheidsniveaus te verwelkomen.

Ad