Power Rangers: Battle For The Grid – Versie 2.0 voegt PS4 Crossplay toe

Power Rangers: Battle For The Grid – Versie 2.0 voegt PS4 Crossplay toe

nWay heeft een nieuwe update uitgebracht voor Power Rangers: Battle For The Grid, die crossplay toevoegt aan de PS4-versie van de game.

Met deze nieuwe toevoeging ondersteunt Battle For The Grid nu volledige crossplay op alle vier de huidige grote gamingplatforms (Switch, Xbox One, PC, PS4). nWay heeft ook een nieuwe trailer uitgebracht die samenvalt met deze update;

Over Power Rangers: Battle For The Grid

p> Power Rangers: Battle for the Grid, een moderne versie van de 25-jarige franchise, toont verbluffende graphics en levendige details. Pit huidige en klassieke Rangers en schurken als nooit tevoren in 3 tegen 3 tag-gevechten. Test je vaardigheden online tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor eindeloze speelbaarheid. Een gestroomlijnd vechtsysteem verwelkomt nieuwkomers met vereenvoudigde bediening terwijl de diepte behouden blijft voor de meest toegewijde concurrent om te leren en te beheersen.

25 JAAR RANGERS

Generaties Power Rangers botsen op de 25-jarige geschiedenis van het multiversum. Ervaar authentieke maar opnieuw ontworpen Power Rangers-gevechtssequenties als nooit tevoren.

GEMAKKELIJK TE LEREN, HARD OM MEESTER

Power Rangers: Battle for the Grid heeft traditionele vechtspelbesturing. Dit eenvoudig te leren maar moeilijk te beheersen spel is ontworpen om spelers van alle niveaus te verwelkomen.