Power Rangers: Battle For The Grid – voegt Dai Shi en meer toe

Power Rangers: Battle For The Grid – voegt Dai Shi en meer toe

nWay heeft een nieuwe update voor Power Rangers: Battle For The Grid uitgebracht, die een nieuw speelbaar personage, nieuwe functies en andere fixes toevoegt.

video

Over Dai Shi

Het nieuwe speelbare personage is Dai Shi, een schurk van Power Rangers Jungle Fury, het laatste DLC-personage dat wordt toegevoegd in de tweede seizoenspas van de game.

Dai Shi was de belangrijkste tegenstander van Jungle Fury. Hij was een oude en slechte achtkoppige Chinese draak die mensen wilde vernietigen en de planeet zou besturen met een leger van beesten. Voor het grootste deel van de serie gebruikte hij het lichaam van Jarrod als een vat voor zijn geest.

Nieuwe functies zijn onder meer een trainingsmodus, balanswijzigingen, bugfixes en meer. Je kunt hier de volledige patch-aantekeningen bekijken; https://battleforthegrid.com/blogs/news/1-6-2-patch-notes 

Over Power Rangers: Battle For The Grid

Power Rangers: Battle for the Grid is een moderne versie van de 25-jarige franchise en toont verbluffende graphics en levendige details. Pit huidige en klassieke Rangers en schurken als nooit tevoren in 3 tegen 3 tag-gevechten. Test je vaardigheden online tegen vrienden en spelers van over de hele wereld voor eindeloze speelbaarheid. Een gestroomlijnd vechtsysteem verwelkomt nieuwkomers met vereenvoudigde bediening terwijl de diepte behouden blijft voor de meest toegewijde concurrent om te leren en te beheersen.

25 JAAR RANGERS

Generaties Power Rangers botsen in de 25-jarige geschiedenis van het multiversum. Ervaar authentieke maar opnieuw ontworpen Power Rangers-gevechtssequenties als nooit tevoren.

Ad