Pre-orders voor fysieke edities van Blacksmith of Sand Kingdom beginnen op 11 januari

Pre-orders voor fysieke edities van Blacksmith of Sand Kingdom beginnen op 11 januari

Blacksmith of Sand Kingdom komt binnenkort in fysieke vorm beschikbaar voor Nintendo Switch-gebruikers! Limited Run Games heeft aangekondigd dat het fysieke exemplaren van de game zou verspreiden namens Kemco op de Nintendo Switch. Wanneer pre-orders beginnen op 11 januari 2022, is elk exemplaar beschikbaar voor $ 49,99 USD (12pm ET).

Deze release maakt, net als eerdere gedistribueerde releases, geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games, daarom kun je je Limited Run Games-verzameling niet voltooien zonder deze release.

Over Blacksmith of Sand Kingdom

Word de hofsmid van het Zandkoninkrijk en ga op avontuur.

Muspelheim, in de volksmond bekend als ‘het Zandrijk’, is een woestijn- en wildernisland. Volker, de zoon van een smid, heeft altijd al een avonturier willen worden, maar hij ontdekt dat hij op ontdekkingstocht gaat terwijl hij ook probeert een hofsmid te worden!

Betreed kerkers, verkrijg middelen door wezens te plunderen en maak vervolgens hoogwaardige apparatuur. Het is helemaal aan jou of je ze uitrust of ze in je winkel tentoonstelt en verkoopt. Om door het verhaal te gaan en prijzen te winnen, zoek je extra partijleden bij het gilde en voltooi je verzoeken. Er zijn 14 klassen, een religie om uit te kiezen en passieve talenten waarmee je je personage volledig kunt aanpassen!

Ad