Pre-orders voor Valis: The Fantasm Soldier Collection gestart op 7 januari

Pre-orders voor Valis: The Fantasm Soldier Collection gestart op 7 januari

Valis: The Fantasm Soldier Collection (waaronder Valis: The Fantasm Soldier, Valis II en Valis III) is de volgende in de rij voor een fysieke Nintendo Switch-release, volgens Limited Run Games. De titel zal te koop zijn voor $ 39,99 USD per standaardexemplaar op 14 januari 2022 (10 uur ET) (hierboven afgebeeld).

Daarnaast heeft de uitgever een Collector’s Edition-pakket van $ 89,99 aangekondigd voor de game (zie hieronder) met extra’s zoals een originele soundtrack van 4 schijven, een omkeerbare poster van 18′′ x 24′′, kunstkaarten, een PVC-sleutelhanger en een 3-pins set!

Over Valis: The Fantasm Soldier Collection

De Valis: The Fantasm Soldier-collectie bevat:

  • Valis: The Fantasm Soldier
  • Valis II
  • Valis III
  • Omkeerbaar voorblad met kunst uit de Noord-Amerikaanse release van Valis III
  • Vervolledig de collectie met de Valis: The Fantasm Soldier Collection 3LP Soundtrack

Valis: The Fantasm Soldier

Wat zou je ervan vinden als je beste vriendin op date zou gaan met de King of the Dark World – omdat ze hem schattig vond?! Je zou denken dat ze bedrogen was – en je zou gelijk hebben. De duivelse koning Rogles staat klaar om de andere werelden van het universum te veroveren: de droomwereld van koningin Valia en de menselijke wereld. Rogles en zijn vijf Dark Lords hebben de kracht van Yang van koningin Valia genomen en verzegeld in een Fantasm Jewel. Alleen een krijger met een hart dat perfect in balans is tussen Yin en Yang kan het Zwaard van Valis hanteren tegen de naderende duisternis! Yuko, een jonge student uit de menselijke wereld, is de uitverkorene – en jij zult haar beheersen. Ze moet de grootste krijger in het universum worden, nooit vermoedend dat haar meest angstaanjagende strijd niet tegen een Dark Lord zal zijn, maar tegen haar beste vriend uit de mensenwereld – degene die ze waarschuwde: “Ga niet met hem uit, he’s the Dark…” Maar voordat ze het kon afmaken, rende haar vriend The Darkness in.

Valis II

Uit de as van je geteisterde thuisland roept het legendarische zwaard Valis je toe. Zijn kracht verandert je in een woeste krijger tegen de kwade krachten van koning Magus. Verpletter Zarooga, de angstaanjagende rode draak! Vecht tegen de onuitsprekelijke Death Pod! Maar let op! Magus heeft een bloedeed gezworen om je te vernietigen en Valis te vangen, om zijn macht voor altijd te bezitten. Roep al je woede op om het op te nemen tegen Magus in een epische strijd om het lot van je landgenoten.

Valis III

Jij bent Yuko Ahso, een student in de mensenwereld, geroepen om je bestemming in het dromenland te vervullen. Jouw missie is om het Sword of Valis te gebruiken om Dreamland te verdedigen tegen aanvallen van de Dark King Glames. Glames zoekt meer territorium om zijn verdwijnende Dark Kingdom te vervangen. Zijn krachtige Sword of Lethus is de magische tegenhanger van Yuko’s Sword of Valis. Wie het paar heeft, heeft een enorme vernietigende kracht in handen. Yuko’s tweelingzus, Valna, is de nieuwe koningin van Dreamland. Yuko heeft Valna en haar krachtige magie nodig in de strijd tegen Glames, maar Valna zit gevangen in een kristallen blok. Alleen met de hulp van Cham en haar vechtlust kan Yuko haar zus bevrijden. Kan Yuko afhankelijk zijn van Cham die uit het Dark Kingdom is geboren? Yuko moet de kwaadaardige bazen Garther en Kolilanba verslaan voordat Cham en Valna kunnen helpen. Je moet Glames en zijn ondergeschikten ontwijken en vernietigen. Yuko, Valna en Cham kunnen glijden, hoogspringen en speciale aanvallen gebruiken met vuur, ijs en donder. Vergroot je kracht door aanvalsvoorwerpen op te pakken terwijl je bezig bent. Maar de tijd dringt. Het lot van Dreamland staat op het spel!

Ad