Preview Trailer Langrisser I & II

Preview Trailer Langrisser I & II

Chara-ani Corporation heeft de eerste preview-trailer voor Langrisser I & II op hun officiële YouTube-kanaal geüpload.

video
play-rounded-fill

Over Langrisser I & II

De platforms zijn PS4 en Nintendo Switch en de gebruikersinterface wordt ook vernieuwd om het spelen op de consoles eenvoudiger te maken.

Naast een gloednieuw scenario is er een gloednieuwe heldin, evenals meerdere eindes die afkomstig zijn van verschillende verhaallijnen.

De nieuwe heldin heet Betty (CV: Hisako Tojo). Ze is een vrouwelijke ridder uit een prestigieus gezin en de jongere zus van een bepaalde heldin.

Componist Noriyuki Iwadare die werkte aan muziek voor de Langrisser-serie verscheen ook. De BGM van de Remedy van Langrisser I & II gebruikt de originele muziek en hij werkt aan arrangementen die zijn nostalgie vermengen met een modern tintje.

Demo beschikbaar

De demo bevat de eerste drie fasen van Langrisser I om de wereld en het verhaal van de game te leren kennen, en viert zes van Langrisser II in scène om de bijgewerkte functies te leren kennen. ‘Klassieke modus’, waarmee spelers tussen de nieuw geïllustreerde en klassieke kunstwerken kunnen komen, is ook beschikbaar.

Deze functie is inbegrepen als een eerste-print aankoopbonus met het volledige spel. De demo bevat ook een paar verborgen elementen en extra elementen die aan het volledige spel kunnen worden gekoppeld.

Langrisser I & II is gepland voor lancering op 18 april 2019 voor Nintendo Switch in Japan.

Ad