Primal Light – Launch trailer

Primal Light – Launch trailer

Primal Light heeft een lanceringstrailer die is gemaakt door No Gravity Games en Fat Gem. De 2D-actieplatformgame kwam een ​​tijdje geleden uit voor de Nintendo Switch.

Leer meer over Krogs vreemde en onvriendelijke wereld uit het verleden. In zijn blauwe huid kun je door prachtige 16-bits pixelkunstwerelden reizen, de dood van zowel levende (monsters) als niet-levende (vallen, valkuilen) vermijden en enorme, lelijke bazen doden. Verzamel talismannen die je helpen in de strijd en je toegang geven tot coole nieuwe vaardigheden. Laat de muziek je in slaap wiegen en je naar de overwinning leiden.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Primal Light

Je stad is een trieste dood gestorven. Het werd platgebrand door een enge geest en je bleef alleen achter in een koude, wrede wereld vol gevaar. Maar je kunt niet gewoon blijven zitten en medelijden met jezelf hebben. Je moet 12 legendarische objecten vinden en hun kracht gebruiken om de tragedie ongedaan te maken, je mensen te redden en terug te keren naar je oude leven. Jij. Zijn. Krog.

Kenmerken

  • Verken een vreemde en suggestieve wereld met ladders, hendels, vallen en monsters die lineair zijn verdeeld over 10 niveaus.
  • Adem de nostalgie in die van je scherm komt en voel de ontploffing uit het verleden vermengd met modern game-ontwerp.
  • Vecht tegen 10 stoere eindbazen in arcade-achtige gevechten die je doen denken aan het 16-bits tijdperk.
  • Leer gaandeweg nieuwe acrobatische vaardigheden waarmee je vijanden en obstakels kunt omzeilen.
  • Verken moeilijke zijpaden om verborgen verzamelobjecten te vinden die kunnen worden gebruikt om upgrades en passieve vaardigheden te ontgrendelen.
  • Bekijk verbluffende pixelart en luister naar een hypnotiserende soundtrack die ervoor zorgt dat je je Nintendo Switch niet neerlegt.

In de Nintendo Switch eShop kun je Primal Light digitaal kopen.