Primordia – Eerste 22 minuten

Primordia – Eerste 22 minuten

Primordia, het cyberpunk-avontuur, is gearriveerd op Switch en we hebben wat nieuwe gameplay te vieren. Dankzij Handheld Players hebben we de eerste 22 minuten.

video
play-rounded-fill

Over Primordia

Het leven is tot een einde gekomen. De mens is slechts een legende. Zelfs de machines beginnen nu kapot te gaan. Verken een verroeste en verwoeste woestenij vol kapotte robots, intrigerende technologie en oude mysteries. Metropol, ‘s werelds laatste metropool, bevindt zich in het centrum, waar een onverzoenlijke, op macht beluste tegenstander wacht.

Horatio Nullbuilt, een androïde, brengt zijn dagen door met het bestuderen van het Boek van de Mens, spartelend met zijn cynische sidekick Crispin en knutselen aan het luchtschip dat ze thuis noemen – maar hun rustige leven wordt verstoord wanneer een malafide robot de krachtbron steelt die ze nodig hebben leven. Hun zoektocht naar energie zal verborgen feiten over Metropol, de mensheid en Horatio zelf aan het licht brengen.

Wat is er met alle mensen gebeurd? En wat brengt de toekomst voor hun mechanische erfgenamen? Het resultaat wordt bepaald door de route die je kiest en de beslissingen die je neemt.

De game is gebaseerd op klassieke point-and-click-avonturen, maar met de toevoeging van een geïntegreerd hintsysteem, puzzels met meerdere oplossingen en geautomatiseerde notities en kaarten, is het een favoriet geworden van spelers van alle vaardigheidsniveaus . Bij een tweede keer spelen zullen de completisten verschillende eindes, een optie voor ontwikkelaarscommentaar en verborgen mysteries vinden.

Primordia is momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Het heeft taalkeuzes in het Engels, Spaans, Frans, Duits en Italiaans.