Prince of Persia Remake weer uitgesteld

Prince of Persia Remake weer uitgesteld

Ubisoft bevestigde dat de Prince of Persia Remake, die in september 2020 werd getoond, helaas weer is uitgesteld.

De eerste vertoning van de remake frustreerde een aantal langdurige fans van de prins met zijn ongebruikelijke vintage visuele stijl. Hoewel de Prince of Persia-remake nog niet officieel is bevestigd voor de Nintendo Switch, is hij door een aantal retailers vermeld en ook op de officiële website van Ubisoft verschenen.

Sinds de aankondiging van Prince of Persia: The Sands of Time Remake in september, zagen we een stroom van feedback van jullie over deze geliefde franchise. Het zijn uw passie en ondersteuning die onze ontwikkelingsteams drijft om de best mogelijke game te maken.

Met dat gezegd, hebben we de beslissing genomen om de release van Prince of Persia: The Sands of Time Remake naar een latere datum te verschuiven. Deze extra ontwikkelingstijd stelt onze teams in staat een remake te maken die fris aanvoelt en tegelijkertijd trouw blijft aan het origineel.

We begrijpen dat de update als een verrassing kan komen en we zullen je op de hoogte blijven houden van de voortgang van Prince of Persia: The Sands of Time Remake. In de tussentijd willen we u allen bedanken voor uw voortdurende steun.

Over Prince of Persia Remake

De prins is teruggekeerd! Ervaar het klassieke verhaal dat actie-avontuurlijke gaming opnieuw definieerde in deze volledige remake voor een nieuwe generatie.

Features

  • Jij bent de Prins van Perzië. Ga op reis om je koninkrijk te redden van de verraderlijke Vizier.
  • Beheers de Sands of Time en gebruik je dolk om de tijd zelf achteruit te laten gaan, te versnellen, te bevriezen en te vertragen.
  • Vecht tegen vervloekte vijanden en los onderweg puzzels op.
  • Ervaar ongelooflijke grafische verbeteringen en opnieuw ontworpen gameplay-mechanica. Ontgrendel Prince of Persia, het originele spel uit 1989, tijdens je reis.