Prince of Persia: The Lost Crown 1.0.1 Update

Prince of Persia: The Lost Crown 1.0.1 Update

Samenvatting:

We duiken in de update van dag één voor Prince of Persia: The Lost Crown, versie 1.0.1. Van prestatieverbeteringen tot audioverbeteringen, aanpassingen aan de gebruikersinterface en gameplay-aanpassingen, we behandelen het allemaal. Ontdek hoe Ubisoft je game-ervaring heeft verfijnd met deze gedetailleerde patch.


De Lost Crown 1.0.1-update

Prince of Persia: The Lost Crown is begonnen aan een epische reis met de eerste update, versie 1.0.1. Deze update, voorbereid door Ubisoft, brengt een groot aantal verbeteringen en oplossingen om je game-avontuur te verbeteren.

Grafiek, animaties en prestaties

Ubisoft heeft geïnvesteerd in het optimaliseren van de prestaties van de game. Spelers zullen nu verbeterde prestaties ervaren wanneer ze uitzoomen op de kaart. Bovendien hebben verschillende delen van de gamewereld prestatieverbeteringen ondergaan, wat een soepelere gameplay-ervaring belooft.

Audioverbeteringen

Audio is een cruciaal element van elke game-ervaring, en Ubisoft heeft dit niet over het hoofd gezien. Met de 1.0.1-update kun je verbeterde audiovolumes en mastering verwachten in bepaalde gamesecties. De update verhelpt ook kleine problemen met geluidseffecten van vijandelijke aanvallen en ontbrekende audio tijdens bepaalde filmische sequenties.

Gebruikersinterface en kaart

De gebruikersinterface (UI) en kaart hebben ook aandacht gekregen. De grootte van het amuletpictogram in de HUD is aangepast voor betere zichtbaarheid. De visuals van de genezingsdrankjes zijn voor de duidelijkheid aangepast. Ubisoft heeft ook incidentele problemen aangepakt waarbij meldingen de UI-elementen of menu’s van de game overlappen.

Gameplayverbeteringen

Gameplayverbeteringen vormen de kern van deze update. Spelers zullen nu mysteriekisten in Sacred Archives meer coöperatief vinden. Als je zijmissies accepteert, wordt de voortgang van je hoofdmissiehint niet langer gereset. De functie Opnieuw proberen is nu beschikbaar in gevechten tegen Erlik, de Undead Prisoner en de Giant Crab. Spelers kunnen ook hun beloningen verwachten nadat ze de Giant Crab of Kiana zonder problemen hebben verslagen.

Het vinden van Kiana bij de Soma-ingang via de begeleide modus is duidelijker geworden. Daarnaast zijn problemen aangepakt waarbij Sargon vast kon komen te zitten nadat hij Helderziendheid had ontvangen in de buurt van de eerste Wak-Wak-boom of een mysteriekist had geopend in de Tower of Silence.

Balanceren

Balanceren is een sleutelelement in elk spel. In deze update heeft Ubisoft vijandelijke HP in de Verhaalmodus herwerkt, de schade en spawntijd van Kiana’s klonen aangepast, en hitboxes en schade aangepast voor aanvallen van bazen, waaronder Jahandar en anderen. De cooldown van sommige Athra Surges is aangepast en de waarden van bepaalde amuletten zijn aangepast voor verbeterde gameplay.

Wereld- en cameraoplossingen

Ubisoft heeft zich gericht op het elimineren van bugs en problemen met betrekking tot de gamewereld en de camera. De gameplay-camera zal nu de actie op verschillende locaties correct centreren. Camerabugs na het gebruik van snel reizen in het Raging Sea-gebied zijn verholpen. Het gebruik van een zonevaardigheid terwijl een bepaalde baas teleporteert, zal de camera niet langer compenseren. De combinatie van Chakram en Teleport zou Sargon niet langer buiten het level moeten positioneren. Ten slotte zijn de problemen opgelost waarbij Sargon in sommige arenasequenties binnen of buiten de barrières vast kwam te zitten.

Quest-gerelateerde aanpassingen

Verschillende missies zijn gerepareerd om een ​​soepelere gameplay-ervaring te garanderen. Deze aanpassingen pakken specifieke missiegerelateerde problemen aan.

Diversen

Ubisoft heeft ook diverse wijzigingen aangebracht, waaronder aangepaste beschrijvingen van moeilijkheidsgraden en spelmodi. Sommige artikelprijzen bij de winkelier zijn aangepast voor een betere speleconomie.

Conclusie

Concluderend: de eerste update van Ubisoft voor Prince of Persia: The Lost Crown, versie 1.0.1, vertegenwoordigt een belangrijke stap in de richting van het verbeteren van de algehele game-ervaring. Met prestatie-optimalisaties, audioverbeteringen, gameplay-aanpassingen en bugfixes wil deze update een meeslepender en leuker avontuur bieden in de wereld van Prince of Persia.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wat is de Prince of Persia: The Lost Crown dag één update (1.0.1)?
    • De update van dag één voor Prince of Persia: The Lost Crown, versie 1.0.1, is een belangrijke update die door Ubisoft is voorbereid om de prestaties, de audiokwaliteit, de gebruikersinterface en de gameplay van de game te verbeteren en verschillende bugs en problemen op te lossen.
    • /li>
  • 2. Wat zijn de belangrijkste hoogtepunten van de audioverbeteringen in de update?
    • De audioverbeteringen omvatten verbeterde audiovolumes en mastering in specifieke delen van de game, evenals het aanpakken van kleine problemen met geluidseffecten van vijandelijke aanvallen en ontbrekende audio tijdens bepaalde filmische sequenties.
  • 3. Welke invloed heeft de update op de gameplay-balans?
    • De update herwerkt vijandelijke HP in de Verhaalmodus, wijzigt de schade en spawntijd van Kiana’s klonen, past hitboxes en schade voor baasaanvallen aan, en past de cooldown van sommige Athra Surges aan. Bovendien zijn de waarden van bepaalde amuletten aangepast.
  • 4. Zijn er verbeteringen in de graphics en prestaties?
    • Ja, Ubisoft heeft de prestaties verbeterd bij het uitzoomen op de kaart en verbeterde prestaties in verschillende delen van de gamewereld, wat een soepelere game-ervaring belooft.
  • 5. Welke missies zijn in deze update aangepast?
    • Er zijn specifieke missies aangepakt om missiegerelateerde problemen op te lossen, waardoor een meer naadloze gameplay-ervaring wordt gegarandeerd.