Prince of Persia: The Sands of Time Remake komt in 2022 en is niet bij Ubisoft Forward

Prince of Persia: The Sands of Time Remake komt in 2022 en is niet bij Ubisoft Forward

Ubisoft en het officiële Prince of Persia Twitter-account hebben bevestigd dat de Prince of Persia: The Sands of Time Remake, die gepland stond voor dit jaar, nu in 2022 zal verschijnen.

Het bedrijf verklaarde ook in een bericht dat de game niet te zien zal zijn op Ubisoft Forward, die aanstaande zaterdag om 20.00 uur Nederlandse tijd wordt gestreamd.

Reële situatie in India

India is erg hard getroffen door de pandemie en Ubisoft Pune en Ubisoft Mumbai zeggen dat ze niet klaar zijn om nieuwe informatie over de remake te delen. Ze hebben echter beloofd meer informatie te delen wanneer ze er klaar voor zijn.

Over Ubisoft Forward

Het is bijna tijd voor de nieuwste editie van Ubisoft Forward, het exclusieve evenement waar je het meest up-to-date nieuws kunt krijgen over de live en aankomende games van Ubisoft. Je kunt het allemaal zien op 12 juni om 12.00 uur PT op ubisoft.com/Forward, waar de show live wordt gestreamd als onderdeel van het digitale E3-evenement van dit jaar, met een gevarieerde inhoudsopstelling, waaronder favorieten van fans, nieuw aangekondigde titels en een paar verrassingen ook. Dit is wat je kunt verwachten van de aanstaande Ubisoft Forward.

Kom om 11.00 uur PT af om de pre-show te zien, met inhoud over het laatste nieuws en aankomende updates van For Honor, Trackmania, The Crew 2, Brawlhalla, Watch Dogs: Legion en meer van de teams van Ubisoft, terwijl de klok aftelt naar de hoofdshow.

De hoofdshow begint om 12.00 uur PT, met grote aankondigingen, updates over enkele livetitels van Ubisoft en enkele verrassingen die je niet wilt missen. Bekijk alle details over het volgende hoofdartikel in de Rainbow Six-franchise, voorheen bekend als Rainbow Six Quarantine, met wereldpremière gameplay en trailers die deze gloednieuwe coöp-titel voor het eerst onthullen. Duik in het paradijselijke eiland Yara met Far Cry 6 en ontdek de avonturen boordevol actie die je te wachten staan ​​in een land onder de hiel van dictator Antón Castillo, gespeeld door Giancarlo Esposito. Bereid je voor op een lawine van extreme sporten met Riders Republic, de aankomende enorme multiplayer-speeltuin in de open wereld waarin je je een weg baant door prachtige en uitgestrekte Noord-Amerikaanse landschappen. Je ontvangt ook updates van livetitels zoals Assassin’s Creed Valhalla en Rainbow Six Siege over hun aankomende content, evenals de Apple TV+-serie Mythic Quest en de binnenkort uit te brengen film Werewolves Within, beide van Ubisoft Film & Television, plus een paar extra verrassingen.

Blijf in de buurt voor de post-show om 13:00 uur PT voor de Community Briefing van het Rainbow Six Siege-communityteam om spelers op de hoogte te houden van de belangrijkste problemen van de game, en om diepgaand in te gaan met Siege-ontwikkelaars over hoe ze de nieuwste toevoeging aan de Operator-lijst, Operatie North Star’s Thunderbird. De show zal ook een aantal nieuwe onthullingen bevatten, zoals de Y6S2 Streamer Charms, Community Artist Bundle en Sixth Guardian Charity-bundelpartnerschappen. Als klap op de vuurpijl geven ontwikkelaars meer inzicht in de aankondigingen van de hoofdshow, en maak je kans op een exclusieve Fan Charm via Twitch Drops.

In een voortdurende poging om van Ubisoft Forward een toegankelijke show voor zoveel mogelijk mensen te maken, krijgt u bij het bekijken van de hoofdshow op ubisoft.com/Forward toegang tot ondertitels in 12 verschillende talen. Bovendien zullen de pre-show en de hoofdshow worden vertaald in American Sign Language, waarbij de audio van de hoofdshow in het Engels wordt beschreven.