Prince of Persia: The Sands Of Time Remake … Switch alleen vermeld op website

Prince of Persia: The Sands Of Time Remake … Switch alleen vermeld op website

Een Guatemalteekse winkelier had eerder een schijnbaar gelekte Prince of Persia Remake op weg naar de Nintendo Switch.

Bereid je voor op verwarring

Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie kondigde de uitgever officieel Prince of Persia: The Sands of Time Remake voor pc, PS4 en Xbox One aan – met een release in januari 2021.

Uiteindelijk leek het erop dat er helemaal geen Nintendo Switch-versie gepland zou zijn, zo lijkt het.

Vreemd genoeg vermeldden de officiële website van de game en zelfs het Franse Twitter-account van Ubisoft kort dat de game naast deze andere platforms ook op de Nintendo Switch zou verschijnen.

Deze vermeldingen van de Nintendo Switch-release werden onmiddellijk verwijderd van de site en Twitter – dus het lijkt erop dat dit een grote fout van Ubisoft zou kunnen zijn.

video
play-rounded-fill

Dus we weten het niet zeker

Misschien was er ooit een Nintendo Switch-versie gepland en werd deze volledig gesloopt, of heeft Ubisoft nog steeds plannen voor een Nintendo Switch-versie, maar heeft die te vroeg onthuld.

In ieder geval zullen we in de toekomst op de hoogte blijven van meer updates hierover.

Over Prince of Persia: The Sands Of Time Remake

De veelgeprezen Prince of Persia: The Sands of Time is terug! Ga op reis als de Prins om je koninkrijk te redden van de verraderlijke Vizier, in deze volledig opnieuw gemaakte klassieker.

De prins is teruggekeerd!

Oorspronkelijk uitgebracht in 2003, heeft Prince of Persia: The Sands of Time zijn sporen nagelaten bij spelers dankzij innovatieve gameplay, een meeslepend verhaal en charismatische personages!

EEN KLASSIEKE HERBOREN

Ervaar het klassieke verhaal dat actie-avontuurlijke gaming opnieuw definieerde in deze volledige remake voor een nieuwe generatie.

VOOR VANDAAG OPNIEUW UITGEVOERD

Vecht tegen nieuwe modellen van vijandelijke personages en geniet van geheel nieuwe filmische sequenties, samen met verbeterde stemmen, geluiden, parkour-animaties en soundtrack.

GEBRUIK DE KRACHT VAN TIJD

Beheers de Sands of Time en gebruik je dolk om de tijd zelf achteruit te laten gaan, te versnellen, te bevriezen en te vertragen terwijl je onderweg puzzels oplost.

GEMODERNISEERDE BESTURING

Camera, besturing en gevechten zijn volledig opnieuw opgebouwd en bijgewerkt volgens de huidige normen. Kies tussen de originele of gemoderniseerde kaarten.

OPWINDENDE GRAFISCHE UPDATES

Dompel jezelf onder in het oude Perzië met meer realistische afbeeldingen.

Ad