Prinny 1•2: Exploded and Reloaded – Komt Oktober 2020

Prinny 1•2: Exploded and Reloaded – Komt Oktober 2020

Ben je enthousiast om Prinny 1 • 2: Exploded and Reloaded op Nintendo Switch te bemachtigen? Markeer je agenda’s voor het aftellen!

NIS America heeft bevestigd dat de actieplatformer op 13 oktober in Noord-Amerika, 16 oktober in Europa en 23 oktober in Oceanië op Nintendo Switch zal verschijnen.

video
play-rounded-fill

Over Prinny 1 • 2: Exploded and Reloaded

Prinny 1 • 2: Exploded and Reloaded verzamelt beide Prinny® 1: Can I Really Be The Hero ?, Prinny® 2: Dawn of Operation Panties, Dood !, en alle eerdere DLC in één explosieve bundel!

Prinny® 1 • 2: Exploded and Reloaded op Nintendo Switch ™ verschijnt op 13 oktober in Noord-Amerika, 16 oktober in Europa en 23 oktober in Oceanië!

De eerste spotlight-trailer benadrukt PRINNY® 1: KAN IK ECHT DE HELD ZIJN?, waarin de Prinnies maar 10 uur hebben om Master Etna het ultieme dessert te bezorgen! 1000 levens zijn misschien niet genoeg voor de komende reis …

PRINNY ™ 1: CAN I REALLY BE THE HERO?

Meester Etna eist het ultieme toetje, en het is aan een legioen nederige Prinnies om het te maken! Spring, sla en combineer je een weg door verschillende stadia van de Netherworld, verwoest vijanden en bazen met speciale aanvallen en ontmoet zowel nieuwe als bekende gezichten in dit explosieve actie-avontuur van de verwrongen geesten achter de DISGAEA-serie!

PRINNY ™ 2: DAWN OF OPERATION PANTIES, DOOD!

Wanneer de mysterieuze Phantom Thief het slipje van Master Etna steelt, moet de Prinny-horde weer opstaan ​​om ze terug te halen … of de gevolgen te dragen! Slash and Hip Pound je een weg door chaotische levels vol duivelse vijanden en bouw de Combo Gauge op om krachtige moves als Prinny Cyclone en Prinnykaze te ontketenen. Duik ook in het bonusverhaal van de ANDERE hoofdrolspeler (?) Van de DISGAEA-games en claim je glorie met Asagi Wars: Vengeance of Asagi!

Belangrijkste kenmerken:

  • Two in One … and More !: Twee actievolle hoofdstukken van Prinny’s opkomst om een ​​held te worden , plus een uitgebreid hoofdstuk na de game met … Asagi !? … Wie was dat weer?
  • The Netherworld, Only Better: alle duistere komedie en explosieve actie waar je van houdt uit de DISGAEA-serie, nu met nieuw geremasterde graphics.
  • Prinny Power: spring, slash, explodeer en heup Baan je een weg door chaotische en levendige levels en ontketen krachtige speciale bewegingen om je vijanden te vernietigen!
Ad