Prinny Presents NIS Classics Vol. 2 – Launch trailer

Prinny Presents NIS Classics Vol. 2 – Launch trailer

NIS America heeft een trailer uitgebracht voor Prinny Presents NIS Classics Vol. 2. Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound en ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman zijn inbegrepen in de set.

video
play-rounded-fill

Over Prinny Presents NIS Classics Vol. 2

Als een roman, is Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound gericht op Lord Zetta, een meester in tactische oorlogsvoering, en zijn zoektocht om de Netherworld aan te vallen en te herstellen. Lord Zetta is van plan de controle over de territoria van zijn tegenstanders te grijpen door sluwe plannen, ultrakrachtige magie en een brede selectie waanzinnig dodelijke wapens te gebruiken. Je kunt je leger oproepen via het INVITE-systeem om je biedingen op het slagveld uit te voeren en je tegenstanders te verpletteren, dankzij een functie die uniek is voor dit vechtsysteem!

Als je behoefte aan nieuwe landen is bevredigd, zorgt ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman ervoor dat je terug blijft gaan voor meer met het ultieme personageaanpassingssysteem waarmee je je eigen personage kunt creëren, van de tenen tot de neus, dood! Je personage wordt op maat gemaakt om vijanden naar de stoeprand te schoppen, maar ook om een ​​basis te bouwen en zich een weg te banen door een overvloed aan niveaus, elk willekeurig gegenereerd en allemaal onderdeel van je eigen unieke avontuur!

Terug na 10+ jaar, Dood! : Twee RPG-klassiekers boordevol actie maken hun eerste explosieve verschijning in meer dan tien jaar! Ervaar Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound (met nieuw materiaal natuurlijk!) en ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman voor het eerst in bijna tien jaar op huidige platforms, inclusief Engelse en Japanse audio!

Echter, Betta! : Lord Zetta, meester van tactische oorlogsvoering, is van plan de Netherworld aan te vallen en te heroveren in Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound – als een boek! Gebruik sluwe technieken en krachtige spreuken om het territorium van je tegenstanders in bezit te krijgen, evenals dodelijke wapens, variërend van slagzwaarden tot raketwerpers. Gebruik ook het INVITE-systeem om je leger te bellen, het slagveld te verscheuren met nieuwe personages en duik in de Petta-modus voor een heel nieuw avontuur.

Build-a-Ranger: je personage in ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman is op maat gemaakt om zoveel tegenstanders naar de stoeprand te schoppen als je wilt! Om je eigen epische avontuur samen te stellen, gebruik je het uitgebreide aanpassingssysteem om je ranger van top tot teen uit te rusten, je eigen basis op te zetten en je een weg te banen door een assortiment van willekeurig gegenereerde landschappen.

De Nintendo Switch-versie van Prinny Presents NIS Classics Volume 2: Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound / ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman is nu beschikbaar in zowel fysieke als digitale formaten.