Prinny Presents NIS Classics Vol. 2 onthuld, lancering lente 2022

Prinny Presents NIS Classics Vol. 2 onthuld, lancering lente 2022

NIS America onthult Prinny Presents NIS Classics Vol. 2, die in het voorjaar van 2022 op de Nintendo Switch verschijnt.

Deze keer bevat de collectie de games Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound en ZHP: Unlosing Ranger vs. Dearkdeath Evilman!

Santa Ana, CA (8 september 2021) – NIS America is verheugd aan te kondigen dat Prinny Presents NIS Classics Volume 2 in het voorjaar van 2022 naar Nintendo Switch™ zal komen!

Dit twee-in-één pakket met Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound en ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman is compleet met unieke gameplay-mechanica, gedenkwaardige personages en opgeschaalde illustraties.

video
play-rounded-fill

Over Prinny Presents NIS Classics Vol. 2

NIS Classics slaat weer toe met Vol. 2, dood!

Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound draait om Lord Zetta, een meester in tactische oorlogvoering, en zijn streven om de Netherworld binnen te vallen en terug te winnen, als een boek. Met behulp van sluwe strategieën, ultrakrachtige magie en een breed scala aan waanzinnige dodelijke wapens, wil Lord Zetta de controle over het land van zijn vijanden overnemen.

Met behulp van een functie die uniek is voor dit vechtsysteem, kun je je leger oproepen via het INVITE-systeem om je biedingen op het slagveld uit te voeren en je vijanden te domineren!

Als je dorst naar nieuwe landen is gestild, laat ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman je terugkomen voor meer met het ultieme personageaanpassingssysteem waarmee je je personage van de tenen tot de neus kunt maken, dood! Op maat gemaakt om vijanden naar de stoeprand te schoppen, je personage zal ook een basis vormen en zich een weg banen door een groot aantal kaarten, elk willekeurig gegenereerd en allemaal onderdeel van je eigen unieke verhaal!

Belangrijke details:

  • Terug na 10+ jaar, Dood!: twee RPG-klassiekers boordevol actie maken hun eerste explosieve entree sinds hun debuut van meer dan tien jaar! Ervaar Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound (nu met nieuwe content, dood!) en ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman voor het eerst in meer dan 10 jaar op moderne platforms, met Engelse en Japanse audio!
  • ..Maar Betta!: In Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound wil Lord Zetta, meester van tactische oorlogsvoering, de Netherworld binnenvallen en heroveren – als een boek! Gebruik slimme strategieën en krachtige magie, samen met dodelijke wapens, variërend van slagzwaarden tot raketwerpers om het land van je vijanden te veroveren. Roep ook je leger op via het INVITE-systeem, verscheur het slagveld met nieuwe personages en duik in de Petta-modus voor een heel nieuw verhaal.
  • Build-a-Ranger: In ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman is je personage op maat gemaakt om zoveel vijanden naar de stoeprand te trappen als je wilt! Gebruik het uitgebreide aanpassingssysteem om je ranger van top tot teen uit te rusten, je eigen basis op te zetten en je een weg te banen door een reeks willekeurig gegenereerde kaarten om je eigen heroïsche verhaal te smeden.