Prinny Presents NIS Classics Vol. 2 – ZHP trailer

Prinny Presents NIS Classics Vol. 2 – ZHP trailer

NIS America produceerde een nieuwe video voor Prinny Presents NIS Classics Vol. 2 dat zich richt op ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman, een van de titels in de collectie.

video
play-rounded-fill

Over Prinny Presents NIS Classics Vol. 2

Lord Zetta, een meester in tactische oorlogsvoering, en zijn zoektocht om de Netherworld als een boek te veroveren en te heroveren, staan ​​centraal in Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound. Lord Zetta is van plan om de controle over de gebieden van zijn tegenstanders te grijpen door gebruik te maken van sluwe technieken, ultrakrachtige magie en een brede selectie van waanzinnig dodelijke wapens. Je kunt het INVITE-systeem gebruiken om je leger op te roepen om je biedingen op het slagveld uit te voeren en je tegenstanders te verpletteren, wat een unieke functie is voor dit vechtsysteem!

Als je honger naar nieuwe landen is gestild, zorgt ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman ervoor dat je terug blijft gaan voor meer met het ultieme personageaanpassingssysteem, waarmee je je personage van top tot teen kunt personaliseren, dood! Je personage is op maat gemaakt om vijanden naar de stoeprand te schoppen, maar ook om een ​​basis te bouwen en zich een weg te banen door verschillende niveaus, die allemaal willekeurig worden gegenereerd en allemaal deel uitmaken van je eigen unieke verhaal!

Belangrijkste kenmerken

Dood! is terug na een decennium of meer! Twee RPG-klassiekers boordevol actie maken hun eerste explosieve verschijning in tien jaar of langer! Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound (nu met nieuwe dingen, dood!) is een leuk spel om te spelen. Voor het eerst in meer dan tien jaar is ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman beschikbaar op de huidige platforms, inclusief Engelse en Japanse audio! ..

Echter, Betta! Lord Zetta, meester van tactische oorlogsvoering, probeert de Netherworld binnen te vallen en terug te krijgen – als een boek! In Makai Kingdom: Reclaimed and Rebound wil Lord Zetta, meester van tactische oorlogsvoering, de Netherworld binnenvallen en heroveren – als een boek! Gebruik sluwe technieken en krachtige spreuken om het territorium van je tegenstanders in bezit te krijgen, evenals dodelijke wapens, variërend van slagzwaarden tot raketwerpers. Gebruik ook het INVITE-systeem om je leger te bellen, het slagveld te verscheuren met nieuwe personages en duik in de Petta-modus voor een heel nieuw avontuur.

Build-a-Ranger: je personage in ZHP: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evilman is op maat gemaakt om zoveel vijanden te verslaan als je wilt! Om je eigen epische avontuur te creëren, gebruik je het uitgebreide aanpassingssysteem om je ranger van top tot teen uit te rusten, je eigen basis te bouwen en je een weg te banen door een assortiment van willekeurig gegenereerde landschappen.

De Nintendo Switch-versie van Prinny Presents NIS Classics Vol. 2 wordt uitgebracht op 10 mei 2022 in Noord-Amerika en op 13 mei 2022 in Europa en Australië.