Prinny Presents NIS Classics Vol. 3 – Rhapsody: A Musical Adventure trailer

Prinny Presents NIS Classics Vol. 3 – Rhapsody: A Musical Adventure trailer

NIS America heeft een nieuwe trailer gemaakt voor Prinny Presents NIS Classics Vol. 3 dat zich richt op Rhapsody: A Musical Adventure. Het andere boek in de collectie is La Pucelle. Het derde boek is Ragnarok.

video
play-rounded-fill

Over Rhapsody: A Musical Adventure

Het verhaal van Rhapsody: A Musical Adventure is overgenomen van de PS1-versie. Help de jonge poppenspeler Cornet liefde te vinden door middel van muziek. Vecht tegen de stiekeme Marjoly met je poppenvrienden en win het hart van prins Ferdinand. Maar raak niet te verdwaald in de liefde, het gevaar ligt op de loer!

Over Prinny Presents NIS Classics Vol. 3

Met Prinny Presents kunnen jij en je vriend Prinny meer te weten komen over de geschiedenis van NIS. La Pucelle: Ragnarok / Rhapsody: A Musical Adventure is de derde game in de NIS Classics-serie. Voor het eerst in het Westen kun je La Pucelle: Ragnarok spelen, dat nu veel extra content heeft, zoals nieuwe scenario’s, nieuwe rekruten en DLC-personages. Het heeft zelfs nieuwe stemmen en muziek, en je kunt je snel verplaatsen, dood! Speel vervolgens de strategie RPG Rhapsody: A Musical Adventure om meer te weten te komen over de serie die vóór Disgaea kwam. Dit oude spel is bijgewerkt met scherpere graphics en betere beeldoptimalisatie. Met dit geweldige two-pack leer je over de geschiedenis van NIS.

De Nintendo Switch-versie van Prinny Presents NIS Classics Volume 3: La Pucelle: Ragnarok/Rhapsody: A Musical Adventure komt uit in Noord-Amerika op 30 augustus 2022, in Europa op 2 september en in Australië op 9 september.