Prinny Presents NIS Classics Volume 1 komt later dit jaar

Prinny Presents NIS Classics Volume 1 komt later dit jaar

NIS America onthulde Prinny Presents NIS Classics Volume 1 – een collectie met Soul Nomad & the World Eaters en Phantom Brave: The Hermuda Triangle Remastered voor Nintendo Switch. Nou, fans van deze klassieke strategische RPG’s kunnen nu hun agenda markeren!

De uitgever heeft bevestigd dat de gamecollectie respectievelijk op 31 augustus 2021 in Noord-Amerika, 3 september 2021 in Europa en 10 september 2021 in Oceanië op de Nintendo Switch verschijnt.

video
play-rounded-fill

Over Prinny Presents NIS Classics Volume 1

Dit is het eerste deel van een typische verzameling van Strategische RPG-liefhebbers, met 2 games in 1!

Met meer dan 60 uur aan gameplay tussen beide games, en een exclusieve fysieke Deluxe Edition met een cd-soundtrack en een kunstboek (met muziek en kunst uit beide titels), kunnen terugkerende fans aloude favorieten herbeleven, terwijl nieuwe (en oud) fans kunnen hits ontdekken die ze misschien hebben gemist!

Soul Nomad & the World Eaters

Gig en de bende zijn terug om vernietiging te zaaien! Gebruik aanpasbare “kamers” om samen te stellen en te experimenteren met verschillende teambuilds met meer dan 25 verschillende soorten eenheden, zoals Knight, Archer, Nerneid en Griphos Knight. Maak impactvolle keuzes die de uitkomst van het verhaal veranderen, verken de gevechtsomstandigheden voorafgaand aan de strijd en ontvoer of vecht zelfs met de stedelingen!

Phantom Brave: The Hermuda Triangle Remastered

Volg het ontroerende verhaal van Marona en Ash terwijl ze klussen op de eilanden van Ivoire voltooien. Gebruik de “Confine” -functie om fantoomeenheden te binden aan fysieke objecten op een isometrische rastervrije kaart, zodat je ze kunt oproepen om te vechten en hun statistieken kunt wijzigen. Met meer dan 50 Phantom-typen om te ontgrendelen, zoals Witches, Owl Knights en Prinnies (!), Samen met alle inhoud van eerdere releases, is dit de definitieve versie van Phantom Brave!

Belangrijkste kenmerken

  • Overal eindeloze avonturen – Twee spannende Strategische RPG-klassiekers komen samen in één verzameling, waardoor zowel nieuwe als oude spelers een spannende en langdurige game-ervaring krijgen die ze onderweg kunnen beleven.
  • The World Eaters Return – Baan je een weg naar glorie met de eerste release van Soul Nomad sinds het debuut in 2007, en ervaar de diepgaande gameplay en het boeiende verhaal van het origineel op een modern platform.
  • Phantom Brave… Compleet! – Deze uitgebreide versie van Phantom Brave biedt alle eiland-ontdekkingsavonturen, gedenkwaardige personages en tactische gameplay die je leuk vond in het origineel, plus alle inhoud van eerdere releases!
Ad