Producer Splatoon 2; Nintendo Switch Online & Betaalde premium inhoud

Producer Splatoon 2; Nintendo Switch Online & Betaalde premium inhoud

Splatoon 2-producer Hisashi Nogami sprak onlangs met Polygon over de toekomst van Splatoon 2, inclusief eventuele invloed van de komende Nintendo Switch Online-service.

Nogami maakt zich geen zorgen en zegt: “We denken niet dat het geen invloed zal hebben. We denken dat het een soort invloed of effect zal hebben door de toevoeging van Nintendo Switch Online.

[Maar] we willen de toevoeging van Nintendo Switch Online gebruiken als een manier om onze betrokkenheid bij de community te verdubbelen en opnieuw te bevestigen dat we dit spel meer en meer gaan ondersteunen “.

Betaalde premium-inhoud

Nogami sprak ook over de mogelijkheid dat Splatoon 2 betaalde premium multiplayer-content ontvangt. Nogami zegt dat “het niet wil zeggen dat er geen mogelijkheid is dat we ooit zullen overwegen om wat betaalde premium multiplayer-content vrij te geven.

Het belangrijkste dat we willen behouden, is dit gelijke speelveld voor spelers “. Volgens Polygon zei Nogami ook dat “het team momenteel geen plannen heeft voor meer single-player premium-releases”.

Betaalde premium-inhoud is dan niet opgenomen in Nintendo Switch Online? Nou, we willen echt weten wat de service van Nintendo gaat omvatten. Is het alleen matchmaking, lobby, voice chat … of gaat het meer zijn?

Gezien het feit dat het nu gepland is voor september 2018, vinden we dat een Nintendo Direct in augustus met een goed beeld van wat het met zich meebrengt, nogal noodzakelijk is. Cloud saves achterwege gelaten … het klinkt niet als een heleboel.

Wat denken jullie?