Proefversie via Nintendo Switch Online-game: ervaar Dragon Ball FighterZ gratis

Proefversie via Nintendo Switch Online-game: ervaar Dragon Ball FighterZ gratis

Samenvatting:

De Nintendo Switch Online Game Trial brengt spannend nieuws voor leden, aangezien ze nu zonder extra kosten toegang hebben tot Dragon Ball FighterZ. Deze proefversie van het spel biedt exclusieve voordelen zonder dat een uitbreidingspakketlidmaatschap vereist is. Spelers kunnen van 4 tot 10 augustus de volledige titel verkennen en de fascinerende wereld van Dragon Ball FighterZ onbeperkt ervaren.


Ervaar Dragon Ball FighterZ gratis

De nieuwste proefversie van Nintendo Switch Online brengt fans van de iconische Dragon Ball FighterZ-franchise blij. Vanaf 4 augustus hebben leden de gouden kans om zich helemaal gratis onder te dompelen in de spannende gevechten van Dragon Ball FighterZ. Deze aanbieding is niet alleen beperkt tot mensen met een uitbreidingspakket, maar is ook toegankelijk voor een breder publiek van Nintendo Switch-spelers.

Voordelen van Nintendo Switch Online Game Trial

De proefversie van het spel is een uitstekende gelegenheid voor Nintendo Switch Online-leden om Dragon Ball FighterZ te verkennen zonder enige financiële verplichting. Door onbeperkte toegang tot de volledige game te bieden, kunnen spelers genieten van de intense en actievolle gameplay die de titel biedt. Omdat er geen vereisten zijn voor een uitbreidingspakketlidmaatschap, kunnen alle in aanmerking komende leden deelnemen en optimaal profiteren van deze tijdelijke aanbieding.

Gegevensoverdracht opslaan in volledige versie

Nintendo Switch Online-leden die de game tijdens de proefperiode uitproberen, hoeven zich geen zorgen te maken dat ze hun voortgang verliezen wanneer ze de volledige versie kopen. Het proces van het overdragen van opgeslagen gegevens is naadloos en eenvoudig. Met deze functie kunnen spelers vol vertrouwen hun tijd investeren in de proefversie van het spel, in de wetenschap dat hun prestaties worden overgedragen naar de volledige versie, mochten ze besluiten hun avontuur voort te zetten.

Kortingen voor beperkte tijd voor bezitters van een switch

Voor degenen die tijdens de proefperiode verliefd worden op Dragon Ball FighterZ, biedt Nintendo een ongelooflijke korting. Tot 10 augustus kunnen alle Switch-bezitters profiteren van 84% korting op de basisgame en een royale korting van 72% op de FighterZ Pass DLC. Deze aanbieding met korting maakt het de perfecte tijd voor zowel nieuwe spelers als terugkerende fans om de game te bezitten en hun ervaring uit te breiden met extra content.

Duur en schema van de game-proefversie

De proefversie van het spel begint op 4 augustus om 10.00 uur PT en eindigt op 10 augustus om 23.59 uur PT. Gedurende deze periode kunnen spelers volop genieten van de features en gameplay die Dragon Ball FighterZ te bieden heeft. Om toegang te krijgen tot de proefversie van het spel, gaan spelers gewoon naar de Nintendo Switch Online-lidmaatschapsvoordelenpagina en volgen ze de instructies om aan de slag te gaan.

Vergelijking van uitbreidingspakketlidmaatschap en FighterZ Pass DLC

Hoewel de proefversie van de game openstaat voor alle Nintendo Switch Online-leden, zijn sommige spelers misschien nieuwsgierig naar de voordelen van een uitbreidingspakketlidmaatschap en FighterZ Pass DLC. Het uitbreidingspakket ontgrendelt een breed scala aan Nintendo 64- en Sega Genesis-spellen, waarmee de spelbibliotheek voor abonnees wordt uitgebreid. Aan de andere kant geeft de FighterZ Pass DLC toegang tot extra personages, wat zorgt voor een diversere selectie voor epische veldslagen.

Dragon Ball FighterZ online multiplayer-ervaring

Een van de hoogtepunten van Dragon Ball FighterZ op de Nintendo Switch is de online multiplayer-ervaring. Spelers kunnen spannende gevechten aangaan tegen tegenstanders van over de hele wereld. De naadloze en snelle online gameplay zorgt ervoor dat spelers hun vaardigheden op de proef kunnen stellen, om de ultieme vechter te worden en de rangen van de online leaderboards te beklimmen.

Conclusie

De Nintendo Switch Online Game Trial voor Dragon Ball FighterZ biedt spelers een fantastische kans om in de wereld van iconische veldslagen en buitengewone vechters te duiken. Zonder kosten en een eenvoudig proces voor het opslaan van gegevens, opent deze aanbieding voor beperkte tijd de deur naar een onvergetelijke game-ervaring. Voor degenen die klaar zijn om de sprong te wagen, bieden de extra kortingen op het basisspel en de FighterZ Pass DLC een kans om het avontuur verder uit te breiden. Of je nu nieuw bent in het spel of een doorgewinterde speler bent, de Nintendo Switch Online Game Trial mag je niet missen. Grijp je controllers en doe mee aan de strijd!

Veelgestelde vragen:
  • 1. Hoe krijg ik toegang tot de Nintendo Switch Online Game Trial voor Dragon Ball FighterZ?
    • Om toegang te krijgen tot de proefversie van het spel, ga je tijdens de proefperiode gewoon naar de Nintendo Switch Online-lidmaatschapsvoordelenpagina. Volg de verstrekte instructies om uw Dragon Ball FighterZ-ervaring gratis te starten.
  • 2. Kan ik mijn opgeslagen gegevens van de proefversie van het spel overzetten naar de volledige versie van Dragon Ball FighterZ?
    • Absoluut! Nintendo Switch Online-leden kunnen eenvoudig hun opgeslagen gegevens van de proefversie van het spel overzetten naar de volledige versie. Dit zorgt ervoor dat u uw voortgang naadloos kunt voortzetten.
  • 3. Welke kortingen zijn beschikbaar voor Dragon Ball FighterZ tijdens de tijdelijke aanbieding?
    • Tot 10 augustus kunnen alle bezitters van een Switch genieten van 84% korting op het basisspel en een royale korting van 72% op de FighterZ Pass DLC.
  • 4. Is de proefversie van Dragon Ball FighterZ exclusief voor Expansion Pack-leden?
    • Nee, de proefversie van de game staat open voor alle Nintendo Switch Online-leden, ongeacht hun abonnementstype. Je hebt geen uitbreidingspakketlidmaatschap nodig om deel te nemen.
  • 5. Kan ik Dragon Ball FighterZ online spelen met andere spelers tijdens de proefperiode van het spel?
    • Ja, Dragon Ball FighterZ op Nintendo Switch biedt een boeiende online multiplayer-ervaring. Je kunt het opnemen tegen andere spelers van over de hele wereld en je vaardigheden testen in epische gevechten.