Professor Layton and the New World of Steam – Level-5 Vision 2023 trailer

Professor Layton and the New World of Steam – Level-5 Vision 2023 trailer

De Level-5 Vision 2023-conferentie omvatte de wereldpremière van een gloednieuwe teaser-trailer voor Professor Layton en de New World of Steam. De video is vandaag vrijgegeven.

Deze keer vinden de gebeurtenissen in Unwound Future plaats een jaar na de gebeurtenissen in het laatste verhaal. Yo Oizumi speelt de rol van professor Layton in de Japanse bewerking, terwijl Mio Imada de rol van Luke op zich neemt. De puzzels worden momenteel ontwikkeld door QuizKnock.

video
play-rounded-fill

Over Professor Layton and the New World of Steam

Deze game speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van “Professor Layton and the Unwound Future” af en laat de wereld op dat moment zien.

De gebeurtenissen in het verhaal vinden plaats in Steam Bison, in de Verenigde Staten. Daar heeft de kracht van extreem krachtige stoommachines een nieuwe wereld ingeluid, die qua reikwijdte zelfs de technische vooruitgang van Londen aanzienlijk overtreft.

Professor Layton en Luke staan ​​op het punt een geheel nieuwe reis te beginnen als gevolg van een vreemde gebeurtenis in Steam Bison.

Dhr. Layton, professor

Professor archeologie aan de Gressenheller University en zijn naam is Hershel Layton.

Daarnaast heeft hij zichzelf gevestigd als een expert in raadsels en heeft hij samengewerkt met Luke om mysteries over de hele wereld op te lossen.

Nadat Luke naar de Verenigde Staten is verhuisd, gedraagt ​​hij zich op een onafhankelijke manier.

Lucas

Luke Triton, die zich voorstelt de allereerste stagiair van professor Layton te worden.

Hij verblijft nu in de Verenigde Staten om dichter bij zijn familie te zijn.

Zijn liefde voor puzzels is door de jaren heen niet veranderd en hij blijft overal in de stad mysteries oplossen dankzij de inherente vindingrijkheid waarmee hij is geboren. Als ‘rechercheur Luke’ heeft hij een zekere mate van aandacht en bewondering gekregen.

Over QuizKnock

Takuji Izawa is de eigenaar van het mediaplatform QuizKnock, dat gebaseerd is op het principe dat amusement en educatie gecombineerd moeten worden.

QuizKnock, dat werkt onder het motto “Leuk in leren”, publiceert dagelijks artikelen en video’s die dienen als katalysator voor het “leren” over verschillende onderwerpen.

Het aantal mensen dat zich op het kanaal op YouTube heeft geabonneerd, overschreed de 1,98 miljoen. (Vanaf de maand maart in 2023)

Het is nog niet bekend wanneer Professor Layton and the New World of Steam te koop zal zijn, maar de game wordt momenteel ontwikkeld op het Nintendo Switch-platform.

Ad