Professor Lupo: Ocean komt eind december 2020

Professor Lupo: Ocean komt eind december 2020

BeautiFun Games heeft bevestigd dat Professor Lupo: Ocean eind december 2020 op de Nintendo Switch komt voor $ 4,99 USD.

In de game navigeren spelers zorgvuldig door ondergelopen gangen en beheren ze verschillende apparaten om een ​​dodelijke borstel met woeste zeedieren te vermijden! Professor Lupo: Ocean zal ook een bundel uitbrengen met zijn voorganger, Professor Lupo en zijn Horrible Pets, voor $ 15,99 in totaal.

video

De beroemde Nihilumbra-studio, BeautiFun Games, is verheugd om hun 2D-puzzelavontuur, Professor Lupo: Ocean, aan te kondigen, dat eind december op de Nintendo Switch wordt uitgebracht voor $ 4,99 (€ 3,99 / £ 3,99). Bundelopties zullen ook beschikbaar zijn, een combinatie van zijn voorganger, professor Lupo en zijn vreselijke huisdieren, en Ocean, voor $ 15,99 (€ 15,99 / £ 15,99).

Over Professor Lupo: Oceaan

Professor Lupo: Ocean combineert prachtige, met de hand getekende personages en 2D-rastergameplay met uitdagende, dodelijke puzzels.

Met 40 verhaallijnen moet je navigeren door het verlaten schip waarop je wakker wordt, waterstroming en stroming gebruiken om vooruit te komen – terwijl je buitenaardse wezens aan boord moet vermijden die kwaad of hinder kunnen veroorzaken – om de mysteries van wie je werkelijk bent.

Belangrijkste kenmerken:

  • Puzzels: los uitdagende, dodelijke puzzels en minispellen op door de stroming en stroming van water in je voordeel te gebruiken. Ontdek alle verborgen documenten op elk niveau om je puzzeloplossend vermogen echt te verbeteren.
  • Verhaal: het op zichzelf staande vervolg op ‘Professor Lupo and his Horrible Pets’-saga, Ocean is een rijk verhaalgedreven avontuur in 40 levels vol plotwendingen. Ontdek het mysterie van wie je bent en waarom je wakker bent geworden op de bodem van de oceaan.
  • Wereld: Professor Lupo: de oceaan wordt bevolkt door fascinerende wezens en buitenaardse wezens die je vooruitgang kunnen helpen of belemmeren. Leer hun gedrag, gebruik of vermijd ze om uitdagende puzzels op te lossen.
  • Afbeeldingen: prachtig gerealiseerde handgetekende 2D-personages en wezens.
  • Muziek: een originele synth-soundtrack die voor iedereen zal worden uitgebracht.
  • Communicatie: volledig stemacteerd voor meer onderdompeling.
Ad