Project Warlock komt op 11 juni

Project Warlock komt op 11 juni

Uitgever Crunching Koalas en ontwikkelaar Buckshot Software hebben aangekondigd dat Project Warlock op 11 juni 2020 op Nintendo Switch verschijnt, voor $ 14,99 USD.

Geïnspireerd door klassieke shooters zoals DOOM, ziet Project Warlock spelers als de Warlock – die monsters moeten verslaan in 60 verschillende levels om de wereld te redden!

video

Over Project Warlock

Een niet te missen traktatie voor alle fans van klassieke first person shooter-games.

Een man en zijn geweren. Word een mysterieuze Warlock die aan een gevaarlijke missie begint om al het kwaad uit te roeien. Leg je vinger op de trekker en reis door tijd en ruimte om ravage aan te richten, zoals in de gouden dagen van snelle, adrenaline-pompende first-person shooters, die je urenlang super plezierig bloedbad aandoen.

Laten we rocken en rollen!

Verken 60 uitgestrekte niveaus in vijf omgevingen, van de bevroren Antarctische basis tot het zand van Egypte tot de hofjes en begraafplaatsen van de middeleeuwse kastelen. Vind sleutels om passages te ontgrendelen, geheime caches te onthullen met munitie en goud, gebruik liften en verborgen knoppen om toegang te krijgen tot nieuwe gebieden. Daal tenslotte af naar de hel om de ultieme uitdaging aan te gaan en zegevierend te overwinnen.

Bestrijd tonnen vijanden, van vliegende demonen tot robots van vijf verdiepingen, spetterende muren en vloeren met hun bloed en brokken. Ontwijk kogels en projectielen, bedenk strategieën en wapens die het beste werken tegen elk van de vervelende schurken. Leer hun bewegingen en blijf een stap voor om de levels te overleven. Neem het op tegen megabosses in uitgestrekte laatste arena’s om elke wereld te voltooien.

Breid je arsenaal uit met nieuwe wapens die je onderweg tegenkomt. Van krachtige messen tot enorme wapens, verzamel en ontwikkel je favoriete uitrusting en beheers het bloedbad. Bereik een enorm arsenaal aan 38 soorten wapens en leer hun geheime trucs om snel maximale schade toe te brengen! Grijp munitie en spuug een reeks kogels, muren van vlammen en uitbarstingen van magische schoten uit om vijanden zo dwaas neer te halen dat ze je in de weg staan.

Ontwikkel je held zoals jij dat wilt, door tussen elk niveau upgradepunten en voordelen toe te wijzen aan de favoriete vaardigheden. Ontwikkel en upgrade spreuken en wapens om je unieke personage door het spel heen te creëren en gebruik hun krachten om het spel onder de knie te krijgen in hogere moeilijkheidsgraden.