Project Winter komt 16 September

Project Winter komt 16 September

Andere Ocean Interactive heeft de releasedatum voor Project Winter aangekondigd. Het overlevingsspel voor acht personen voor meerdere spelers staat gepland voor 16 september.

Er is ook een nieuwe Nintendo Switch-trailer gedeeld;

video
play-rounded-fill

Over Project Winter

Verraad je vrienden in deze multiplayer voor acht personen, gericht op sociale misleiding en overleven.

Communicatie en teamwork zijn essentieel voor het ultieme ontsnappingsdoel van de overlevenden. Verzamel middelen, repareer structuren en trotseer samen de wildernis. Pas op dat er verraders in de groep zijn die werken om je kansen om er levend uit te komen met alle mogelijke middelen te saboteren.

Rollen

Overlevende – Als overlevende moet je een reeks doelstellingen voltooien om een ​​van de verschillende reddingsvoertuigen in te schakelen en te ontsnappen om het spel te winnen.

Repareer alle doelen om de cabineradio weer werkend te krijgen.

Breek rotsen, oogst bessen en kruiden en kap bomen om knutselmaterialen te verdienen die worden gebruikt om doelen te herstellen en je in leven te houden.

Ontdek de kratten in de gebouwen verspreid over de kaart, die voorwerpen bevatten die je helpen te overleven en je doelen te bereiken.

Gebruik de radio in de cabine om het vluchtvoertuig in te schakelen.

Stap aan boord van het ontsnappingsvoertuig en ontsnap met zoveel mogelijk onschuldige overlevenden.

Gebruik je scherpe zintuigen om te achterhalen wie de verraders zijn, reageer op hun pogingen om je ontsnapping te saboteren en verban iedereen die je verdacht vindt.

Verrader – Als verrader is je doel om te voorkomen dat de overlevenden ontsnappen zonder te worden geïdentificeerd of gedood.

Al je teamgenoten worden aan het begin van de wedstrijd aan je onthuld en kunnen worden geïdentificeerd door een rood verradersymbool, net als dat van jou. Je begint met een rode radio om met je medeverrader te communiceren.

Gebruik verraderskisten en luiken verspreid over de kaart om voordeel te behalen tegen overlevenden. Kratten bevatten uitrusting en belonen je met verraderspunten die kunnen worden gebruikt om speciale acties uit te voeren. Met luiken kun je snel naar verschillende belangrijke locaties op de kaart reizen.

Geef verraderpunten uit aan speciale vaardigheden. Punten kunnen worden gebruikt om je rolvaardigheid te activeren, maar ook om doelen, bunkerconsoles en andere objecten op de kaart te saboteren.

Gebruik vallen, vergif en vele andere hulpmiddelen in je gereedschapskist om de overlevenden te hinderen of te doden. Voorkom dat ze ontsnappen voordat de tijd om is om te winnen!

Ga op in de overlevenden. Maak jezelf niet te vroeg bekend… ze kunnen zich altijd verdedigen.

Belangrijkste kenmerken

  • Teamwerk – Overlevenden kunnen niet ontsnappen tenzij ze samenwerken. Spelers die op eigen houtje ronddwalen, zullen moeite hebben de elementen te overleven, het slachtoffer worden van vijandige dieren in het wild of een gemakkelijk doelwit worden voor de verraders.
  • Communicatie – Communicatie is de sleutel als de overlevenden enige hoop hebben om te ontsnappen. Er zijn verschillende manieren om met andere spelers te communiceren: op nabijheid gebaseerde voicechat, privé-radiokanalen voor voicechat, tekstchat en emotes.
  • Verraad en bedrog – De verraders zijn in de minderheid en zwak wanneer het spel begint. Ze kunnen de overlevenden infiltreren en hun vertrouwen winnen terwijl ze hun kracht opbouwen. Overlevenden kunnen nooit 100 procent zeker weten wie ze kunnen vertrouwen. De verraders kunnen hiervan profiteren door leugens te verspreiden en de overlevenden tegen elkaar op te zetten.
  • Aanpassing – Speel de game zoals je wilt met meerdere spelmodi, waaronder de basis-, normale en aangepaste modus! Voeg wat flair toe aan je personage met cosmetica die je kunt kopen met onze in-game valuta die je na elke wedstrijd kunt verdienen!