Pronty komt Maart 2023

Pronty komt Maart 2023

Pronty heeft nu een releasedatum, na de bevestiging dat het bijna precies een jaar geleden beschikbaar zou zijn op de Nintendo Switch. De release van de videogame staat gepland voor 7 maart 2023.

video
play-rounded-fill

Over Pronty

Pronty is een diepzee Metroidvania-game waarin spelers een unieke speergenoot en wapen genaamd “Bront” gebruiken om tegenstanders uit te schakelen, raadsels op te lossen en de geheimen van een nieuw Atlantis te ontrafelen. Pronty speelt zich af in een onderwaterwereld.

Voer het bevel over de incompetente Pronty en Bront the Javelin, een gewapende robotzwaardvis die zichzelf kan verdedigen tegen de zeedieren die zijn aangetast door giftig afval. U kunt Pronty beschermen tegen verwondingen en tegenstanders afweren door Bront te gebruiken. Bront kan ook obstakels verwijderen.

Je zult een grote verscheidenheid aan monsters tegenkomen die zijn gemaakt door de gruwelijke combinatie van verschillende zeesoorten en verschillende stukken zeeafval. Hoewel sommige misschien eenvoudig te overwinnen lijken, is er altijd een geduchtere tegenstander… Vecht tegen grote eindbazen om de waarheid te achterhalen over de oorzaak van de monsters en vervuiling in Royla en herstel de hoop in de stad die ooit bloeide.

p>

Door nieuwe vaardigheden en upgrades binnen Pronty’s Memory Board te ontgrendelen, kun je plannen maken die kunnen worden aangepast aan verschillende speelstijlen en scenario’s.

In dit onderwater Metroidvania-spel ga je de gesloopte onderwatermetropool Royla verkennen.

Navigeer je een weg door een prachtig gruwelijke omgeving die is weergegeven in een levendige, strakke visuele stijl om de vreemde wereld onder de zee weer te geven. Paul Su, componist van Behind the Screen, brengt je geluid en muziek laten beleven.

Je kunt het spel keer op keer spelen, en content-upgrades na de lancering omvatten een boss rush-modus in Neptune’s Hall.

In de Nintendo Switch eShop is de prijs van Pronty over het algemeen $ 14,99, € 14,99 of £ 13,99. Als u uw aankoop van tevoren plaatst, daalt de prijs naar $ 13,49 (of € 13,49 of £ 12,59)