PSA – Nintendo Switch Sports – Joy-Con veiligheid

PSA – Nintendo Switch Sports – Joy-Con veiligheid

Al lang bestaande Nintendo-fans herinneren zich misschien dat toen Wii Sports voor het eerst werd geïntroduceerd, er verschillende meldingen waren van gamers die per ongeluk hun tv’s en meubels vernielden met hun Wii-afstandsbedieningen, hetzij door niet op hun omgeving te letten of door hun controllers niet goed vast te maken .

Met het debuut van Nintendo Switch Sports voor de deur, publiceerde Nintendo een openbare dienstaankondiging voor gamers die hen waarschuwde voor de veiligheid van Joy-con. Het typische advies is om ervoor te zorgen dat er voldoende vrije ruimte om hen heen is voordat u het spel speelt, om naar kleine kinderen te kijken terwijl ze spelen en om een ​​Joy-Con-polsbandje te dragen.

Het volgen van deze veiligheidsmaatregelen is waarschijnlijk nog belangrijker voor Nintendo Switch Sports, aangezien de Joy-cons veel kleiner en delicater zijn dan Wii-afstandsbedieningen. Als je besluit de game te kopen wanneer deze op 29 april 2022 uitkomt, speel dan op verantwoorde wijze.

Over Nintendo Switch Sports

Zwaai, trap en spijker je een weg naar succes in Nintendo Switch Sports, een selectie van sporten voor de Nintendo Switch die je onderdompelen in de actie!

Doe mee aan zes sporten, waaronder volleybal, voetbal en bowlen, met realistische bewegingen die uw spelactiviteiten nabootsen.

Rally in tennis door op het juiste moment zachtjes met de Joy-Con-controller te zwaaien.

Bowling: rol de bal recht naar voren of buig hem lichtjes.

Chambara: Terwijl je aanvalt en verdedigt, sla je je tegenstander van het platform.

Voetbal: maak explosieve spelen met een enorme bal. Schiet en voer Diving Headers uit met Joy-Con-controllers in wedstrijden. Je kunt de Shoot-out-modus spelen met intuïtieve schopbewegingen door een Joy-Con-controller toe te voegen aan de beenriembevestiging (apart verkrijgbaar).

Badminton: Houd de shuttle in de lucht door je slagen naar links en rechts te sturen. Zwaai de shuttle naar links en rechts terwijl je hem in de lucht houdt. Ontketen enorme smash-aanvallen om de overhand te krijgen!

Volleybal: serveer, stoot, zet en prik de bal met een Joy-Con-controller.

Speel persoonlijk of online met familie en vrienden, of daag mensen van over de hele wereld uit. Naast het aanpassen van je avatar met goederen die je hebt verdiend tijdens het online spelen, zijn er verschillende mogelijkheden om plezier te hebben, zoals het testen van je vaardigheden in de Pro League, waar je je rang kunt verbeteren door verschillende sporten te winnen.

In de zomer en herfst staan ​​er twee gratis software-upgrades gepland voor release. Met de eerste upgrade, die deze zomer beschikbaar zal zijn, kun je voetbalwedstrijden spelen met een Joy-Con-controller en de beenriembevestiging. In de tweede update, die dit najaar wordt uitgebracht, wordt golf als een nieuwe sport aan het spel toegevoegd.

Ad