Psikyo Shooting Stars Alpha – Launch Trailer

Psikyo Shooting Stars Alpha – Launch Trailer

Om de lancering van Psikyo Shooting Stars Alpha te vieren, heeft NIS America een officiële lanceringstrailer voor de collectie gedeeld.

Herbeleef 6 klassieke shoot-em-ups in de lanceringstrailer voor Psikyo Shooting Stars Alpha, nu beschikbaar voor Nintendo Switch!

video
play-rounded-fill

Over Psikyo Shooting Stars Alpha

STRIKERS 1945, STRIKERS 1945 II, STRIKERS 1945 III, SOL DIVIDE, Dragon Blaze en ZERO GUNNER 2 bundelen krachten in één arcadecollectie! Breng de arcade naar huis door deze shooters verticaal door de populaire ‘TATE’ -modus te schieten voor de ultieme shoot-’em-up-ervaring!

STRIKERS 1945

De mysterieuze terroristische organisatie CANY wil de Tweede Wereldoorlog verlengen met behulp van krachtige buitenaardse technologie. Hun doel: wereldoverheersing. Om de naderende dreiging te bestrijden, hebben de geallieerden en asmogendheden de krachten van hun beste piloten gecombineerd om de onderdrukkende kracht van CANY uit te dagen. Betreed het Strikers-team, de laatste hoop voor de mensheid!

Ervaar deze definitieve luchtschieter in al zijn originele arcade-glorie, met razendsnelle gameplay, enorme transformerende eindbazen en zes unieke vliegtuigen met elk hun eigen upgradebare wapens. Vecht voor vrede in de lucht! (Oorspronkelijk uitgebracht in 1995.)

STRIKERS 1945 II

CANY is gevallen, maar er is een nieuwe dreiging ontstaan: de FGR-factie. Met de kracht van CANY’s gigantische mecha-technologie tot hun beschikking, moet de wereld zich weer tot de Strikers wenden, en de motoren van de oorlog moeten omhoog en brullen!

De inzet is nog nooit zo hoog geweest in deze opvolger van de klassieke arcade shooter, waar de STRIKERS 1945 zijn gebleven. Krachtige nieuwe vliegtuigen, grotere eindbazen en snellere, meer gestroomlijnde gameplay maken dit een actievolle ervaring om te onthouden! (Oorspronkelijk uitgebracht in 1997.)

STRIKERS 1945 III

Het is 54 jaar geleden sinds de laatste vlucht van de Strikers, maar een nieuw gevaar bekend als de ‘nanieten’ is verschenen. Deze zwerm evoluerende buitenaardse microbots is de militaire bases van de aarde geïnfiltreerd en de Strikers moeten nu een onwaarschijnlijke alliantie vormen met hun oude vijanden, de FGR-factie, om ze te stoppen!

Dit is STRIKERS in zijn meest intense evolutie tot nu toe, met levendige moderne achtergronden die het podium vormden voor bloedige actie in de lucht in tegenstelling tot wat we eerder in de serie zagen. Gebruik de snelheid en vuurkracht van vijf gloednieuwe vliegtuigen, beheers het nieuwe kettingscoresysteem en oefen je tactische vaardigheden tegen de meest geavanceerde vijanden en bazen die je ooit in de serie bent tegengekomen. (Oorspronkelijk uitgebracht in 1999.)

SOL DIVIDE

De slechte keizer Ifter probeert een demon te worden en zijn helse kracht te gebruiken om de mensheid uit te roeien en de wereld over te nemen. Slechts drie krachtige helden kunnen opstaan ​​en zijn snode campagne stoppen … maar welk pad zullen ze nemen om hem te bereiken?

Door de elementen van genres zoals horizontale shooters, beat-’em-ups en RPG’s te combineren, durft Sol Divide de conventie te trotseren. Drie unieke speelbare personages, dynamisch bereik en melee-gevechten, en een epische reis met meerdere verhaalpaden en felle baas-ontmoetingen maken deze ongewone arcade-entry meteen een klassieker. (Oorspronkelijk uitgebracht in 1996.)

Dragon Blaze

Vier drakenridderridders zijn door de zon- en maangoden gekozen om een ​​gevaarlijke zoektocht te beginnen om oude artefacten te verzamelen. Hoewel hun motieven en overtuigingen verschillen, zijn hun einddoelen hetzelfde: open een portaal naar de hel en dood de Demon King! Maar zullen hun reizen eindigen in triomf … of ondergang?

Deze intense fantasy shooter zet je op het oorlogspad tegen zwermen vijanden en bazen om de Demon King te bereiken. Om te overleven, moet je je Dragon Rider-vaardigheden beheersen, waaronder manoeuvreren, magie en de unieke “Dragon shoot” waarmee je vanuit twee plaatsen tegelijk kunt schieten terwijl je vijandelijk vuur ontwijkt. (Oorspronkelijk uitgebracht in 2000.)

ZERO GUNNER 2

Het kwaadaardige conglomeraat Igem dreigt de wereld over te nemen met ONI, een weerbestrijdingsmachine die op een unieke energiebron van het ontwerp van Igem draait. Om ze te stoppen, worden de laaiende kanonnen van het Zero Gunner helikopter squadron ingeschakeld om ONI te vernietigen en Igem neer te halen!

ZERO GUNNER 2 is een innovatief juweeltje onder arcade-shooters en implementeert een speciaal vergrendelingssysteem waarmee uw voertuig in elke richting op het scherm kan richten en schieten. In combinatie met de unieke upgradebare wapens en speciale aanvallen van elke helikopter, heb je alles wat je nodig hebt om golven van vijanden en eindbazen uit te dagen verspreid over zeven intense stadia van luchtgevechten. (Oorspronkelijk uitgebracht in 2001.)

Ad