Psyonix overgenomen door Epic Games

Psyonix overgenomen door Epic Games

Psyonix, de ontwikkelaars achter de populaire game Rocket League, wordt overgenomen door Epic Games, het bedrijf achter Unreal Engine.

De overname heeft geen invloed op de gameplay en zal evenmin van invloed zijn op Psyonix-medewerkers. De overname zal naar verwachting eind juni 2019 zijn afgerond.

Drukke dag bij Psyonix

Het was een grote dag voor ons hier bij Psyonix omdat, zoals de kop luidt, we officieel lid worden van de Epic Games-familie.

Je eerste vraag aan dit soort nieuws kan zijn;

“Wat betekent dit voor Rocket League en zijn gemeenschap?”

We zijn blij om te zeggen dat de antwoorden alleen positief zijn. Rocket League is en is altijd een community-driven game geweest en nu we onze krachten hebben gebundeld met Epic, kunnen we onze community op nog grotere en betere manieren van dienst zijn!

We begrijpen dat u mogelijk nog vragen heeft over deze nieuwe relatie. Daarom hebben we deze snelle veelgestelde vragen samengesteld om een ​​aantal van uw eerste Q’s te beantwoorden:

“Nee echt. Wat betekent dit voor Rocket League? “

Op korte termijn zal er helemaal niets veranderen! We zijn nog steeds toegewijd om Rocket League frequente updates te bieden met nieuwe functies, nieuwe inhoud en nieuwe manieren om het spel te spelen zolang je ons hebt.

Op de lange termijn verwachten we Rocket League naar de winkel van Epic Games te brengen en gebruik te maken van onze nieuwe relatie om het spel te laten groeien op manieren die we niet eerder alleen konden doen. Wij geloven dat het voor iedereen winnen van Rocket League voor nieuwe doelgroepen met meer steun.

“Betekent dit dat de gameplay anders zal zijn?”

Nee!

“Wat betekent dit voor het Rocket League Esports-ecosysteem?”

We denken dat dit een goede zet is voor het ecosysteem van Rocket League Esports omdat het ons potentiële bereik en onze bronnen aanzienlijk vergroot, net zoals het voor de game zelf. We geloven echt dat je onze toekomst in esports heel spannend zult vinden – vooral in de nabije toekomst, waar op 21 en 23 juni in het Prudential Center in Newark, New Jersey, de Rockets League Championship Series (RLCS) finales zullen plaatsvinden sluit ons 7e seizoen af ​​met een knaller!

“Wat gebeurt er met het Psyonix-team?”

We zijn hetzelfde team dat we altijd zijn geweest, alleen nu hebben we de kracht en ervaring van Epic Games achter ons!

Nog een ding voordat we gaan …

Het succes van Rocket League zou niet mogelijk zijn geweest zonder jou, onze community. Uw loyaliteit, enthousiasme en creativiteit bij het ondersteunen van Psyonix heeft ons geholpen wie we zijn en we verheugen ons erop dat u ons nog vele jaren kunt helpen. Je hebt onze oprechte dank en waardering.

Hoogachtend,
Het Psyonix-team

Noot van de redactie: we wilden na het nieuws van vandaag iets voor u verduidelijken: Rocket League is en blijft beschikbaar op Steam. Iedereen die Rocket League via Steam bezit, kan het nog steeds spelen en kan uitkijken naar voortdurende ondersteuning. Bedankt!

OPMERKING: deze transactie blijft onderworpen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden. Epic en Psyonix verwachten op dit moment de acquisitie eind mei tot begin juni 2019 af te ronden.