Psyvariar Delta trailer

Psyvariar Delta trailer

Ontwikkelaar City Connection heeft de debuuttrailer vrijgegeven van het pas aangekondigde Psyvariar Delta. De bullet-hell shoot-’em-up is een uitgebreide versie van het origineel, Psyvariar Revision.

Over Psyvariar Delta

Deze verbeterde versie van de klassieke shooter werd voor het eerst uitgebracht in arcades in 2000 en behoudt het klassieke Buzz-systeem waarmee spelers kunnen genieten van de opwinding van leveling up door directe aanvallen te vermijden en vijandelijke aanvallen net genoeg te ontwijken om hun vliegtuigen te laten grazen.

Features

Nieuwe modus

Spelers kunnen nu hun podium, vliegtuigen, niveaus en ervaring instellen. In de Replay-modus + kan een speler elk gebied uitdagen met zijn eigen vliegtuig en bommen. Score Attack-modus zorgt ervoor dat een speler voor de hoogste score kan spelen met hun moeilijkheidsgraad. Beide modi hebben een online leaderboard om te laten zien hoe je het doet tegen andere spelers.

Nieuwe gebruikersinterface

De nieuwe gebruikersinterface toont Ex-niveaus, hp van bazen en onoverwinnelijke tijd die overblijft na het levelen. Het nieuwe ontwerp is gemakkelijk voor beginners om te begrijpen, terwijl de informatie ook experts helpt. In het optiemenu kan een speler het hitgebied voor hun eigen vliegtuig en hun vijanden tonen, zodat het spel kan worden aangepast op basis van het speelniveau van de speler.

Nieuwe vliegtuigen 

Samen met de 2 originele vliegtuigen, zullen er nieuwe vliegtuigen beschikbaar zijn als DLC die alle nieuwe originele aanvallen brengen. Deze DLC kan op alle niveaus worden gebruikt, waardoor spelers een andere gameplay-ervaring kunnen hebben.

video
play-rounded-fill

Psyvariar Delta is op dit moment in ontwikkeling voor Nintendo Switch Het spel komt op 30 augustus uit in Japan, een westerse releasedatum is ook richting de zomer.

Ad