Pumpkin Jack – Eerste 23 minuten

Pumpkin Jack – Eerste 23 minuten

Klaar voor Halloween? En wat dacht je van Halloween-games met Pumpkin Jack voor Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 23 minuten bekijken!

Pumpkin Jack ziet spelers hun duistere invloed verspreiden over het vredige Boredom Kingdom – terwijl ze door het rijk hakken, schieten en verwoestingen verwoesten!

video

Over Pumpkin Jack

Pumpkin Jack is een griezelig enge 3D-platformgame waarin jij Jack, de mythische Pumpkin Lord, belichaamt! Duik in een episch avontuur door buitenaardse landschappen en help het kwaad het goede te vernietigen!

Kenmerken

  • Kleurrijke cartoonsetting: reis door lugubere landschappen in levels met verleidelijke sferen, elk met levendige kleurenpaletten en hoogwaardige lichteffecten
  • Vecht voor je leven: met uitdagende beesten die om elke hoek op de loer liggen, moeten spelers de kunst van combo-aanvallen beheersen; ontwijken en timing om dynamische real-time gevechten te overleven! Spelers moeten wapens ontgrendelen en verstandig kiezen om iedereen die zich tegen hen verzet neer te halen
  • Verlies je hoofd niet: los puzzels op die zich richten op natuurkunde; zwaartekracht en reflectie als Jack, of gooi het skinsuit weg en gebruik gewoon je vlammende hoofd om boeken te verbranden; hamer wat mollen, creëer paden voor magische sferen; en meer, aangezien elk niveau nieuwe en opwindende uitdagingen introduceert
  • Vind vrienden om aan je zijde te vechten: behulpzame metgezellen zijn er om Jack te helpen tijdens zijn reis, waaronder een hooghartige gierende uil om hem te begeleiden; en een snauwende kraai, jeukend om te helpen bij aanvallen op lange afstand

Duik in een episch avontuur en help het kwaad het goede te vernietigen!

Volg de wil van de duivel zelf en dood je aartsvijand in een epische zoektocht die je meeneemt op een reis door het Boredom Kingdom, een mythisch rijk dat door de vloek wordt vernietigd. Onderweg ontmoet je vrienden, van een hooghartige uil tot een snauwende kraai!

Spring, ren en klim om je eigen weg te banen in unieke niveaus

Pumpkin Jack is in de eerste plaats een klassieke 3D-platformer! Elk niveau daagt je uit via verschillende themaplatforms, die je allemaal nieuwe proeven geven om te voltooien.

Vecht voor je leven tegen Evil Beasts door geweldige Unlockable Weapons te gebruiken

Je zult de kunsten van ontwijken, timing en beweging moeten beheersen om Jacks vijanden te verslaan. Kies tijdens de dynamische real-time gevechten welk wapen je wilt gebruiken en sla toe op het kritieke moment!

Ga voor adembenemende uitdagingen en ontdek talloze originele gameplays

Los puzzels op die zich richten op natuurkunde, zwaartekracht en reflectie. Bewoon een pompoenkop en verbrand boeken, sla er wat mollen op, creëer een pad voor magische sferen … Maar ook meer! In elk level word je geconfronteerd met een actiescène met een nieuwe exclusieve gameplay!

Pumpkin Jack komt op 23 oktober 2020 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 29,99.

Ad