Punch-Out !! geïnspireerde Pato Box aangekondigd

Punch-Out !! geïnspireerde Pato Box aangekondigd

Bromio heeft aangekondigd dat hun Punch-Out !! geïnspireerde titel Pato Box gaat naar Nintendo Switch. Je moet echter nog even wachten, want het is gepland voor de release ergens volgend jaar.

Als je geïnteresseerd bent in het besturen van het lichaam van een man met het hoofd van een eend in een boksspel, bekijk dan hieronder een beschrijving van het spel.

Over Pato Box

Pato Box is een avontuur en vechtgame geïnspireerd op de “Punch-Out !!” -serie, die plaatsvindt in de bouw van een corrupte onderneming.

Je speelt als Patobox, een bokskampioen met een speciale onderscheiding van het hebben van een eendenkop in het lichaam van een man. Hij is verraden door leden van Deathflock, hetzelfde bedrijf dat hem tijdens zijn carrière heeft gesponsord. Patobox zal vergelding vinden door de handlangers van Deathflock te vinden terwijl ze de duistere geheimen ontdekken die het bedrijf verbergt en de waarheid achter zijn verraad dat je tegelijkertijd vecht.

Duik door het gebouw van Deathflock, ontdek en ontmoet een serie intense gevechten die je reflexen en bewustzijn testen terwijl het verhaal van Patobox zich openbaart.

– Innovatief visueel voorstel geïnspireerd op de stijl van grafische romans.
– Originele kunstgevechten vermengd met een 3D-wereldomgeving die aanvoelt alsof je in de grafische roman van Patobox bent.
– Terwijl je de wereld van Patobox verkent in unieke gebieden met valstrikken en minigames, zal een verhaal vol mysterie, flutter en spanning zich ontvouwen.
– Gebruik bokstechnieken om 7 verschillende eindbazen met unieke vaardigheden en mechanica te vinden en te bevechten.
– Verborgen verzamelobjecten om het verhaal uit te breiden, de “harde modus” te ontgrendelen en de vaardigheden van de speler te testen.

Trailer Pato Box

video
play-rounded-fill

Ad