Putt Putt Travels Through Time – Eerste 50 minuten

Putt Putt Travels Through Time – Eerste 50 minuten

Probeer je te beslissen of je Putt Putt Travels Through Time op de Nintendo Switch wilt spelen of niet? Je kunt nu de eerste 50 minuten van de point-and-click-klassieker in actie zien dankzij Nintendo Players.

Putt Putt Travels Through Time ziet spelers verschillende tijdsperioden bezoeken om Putt Putt te helpen bij het vinden van zijn vermiste hond – met telkens onverwachte uitdagingen die op hen wachten!

video
play-rounded-fill

Over Putt Putt Travels Through Time

Wham BOOM BLAM boing!

Dhr. De tijdmachine van Firebird is in de war en de beste vriend van Putt-Putt®, Pep, is ergens in de tijd verloren gegaan. Pak je kompas! Putt-Putt® heeft de hulp van uw kind nodig om hem te vinden. Samen springen ze door de tijd, verkennen ze nieuwe dimensies en ontdekken ze verrassende nieuwe vrienden. Maak kennis met mevrouw Brachiosaurus – zij heeft de sleutel tot het ontrafelen van de geheimen van de dinosaurussen.

Kijk wat er gebeurt als je Silverado Sam bezoekt, de goudzoeker uit het Oude Westen. Zorg ervoor dat je Darien de bibliothecaris van de toekomst bekijkt – hij heeft misschien het boek dat je nodig hebt. Dit zijn slechts enkele van de heerlijke vrienden die uw kind zullen helpen onze vrienden te herenigen. Het is een eeuwenoud avontuur dat ervoor zorgt dat kinderen keer op keer terugkomen!

  • Net als de echte wereld verandert de wereld van Putt-Putt® elke keer dat je speelt.
  • Speciale spelletjes en activiteiten testen het geheugen, dagen rekenvaardigheden uit en stimuleren creativiteit!
  • Klikpunten onthullen honderden en honderden verborgen verrassingen.
  • Geen tijd? Je kunt het spel opslaan en later afmaken.