Putt-Putt Travels Through Time en Freddi Fish 3 komen begin 2022

Putt-Putt Travels Through Time en Freddi Fish 3 komen begin 2022

Putt-Putt reist door de tijd en Freddi Fish 3: The Case of the Stolen Conch Shell komt op 3 januari 2022 in de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99 USD per stuk.

Putt Putt Travels Through Time laat spelers verschillende tijdsperioden verkennen om Putt Putt te helpen zijn verloren hond te vinden, terwijl Freddi Fish 3 spelers ziet zoeken naar een gestolen schelp voor de opening van een festival

Over Putt-Putt Travels Through Time

Dhr. De tijdmachine van Firebird is in de war geraakt en de beste vriend van Putt-Putt®, Pep, is ergens in de tijd verloren gegaan. Pak je kompas! Putt-Putt® heeft de hulp van uw kind nodig om hem te vinden. Samen springen ze door de tijd, verkennen ze nieuwe dimensies en ontdekken ze verrassende nieuwe vrienden. Maak kennis met mevrouw Brachiosaurus – zij heeft de sleutel tot het ontrafelen van de geheimen van de dinosaurussen. Kijk wat er gebeurt als je Silverado Sam bezoekt, de goudzoeker uit het Oude Westen. Zorg ervoor dat je Darien de bibliothecaris van de toekomst eens bekijkt – hij heeft misschien het boek dat je nodig hebt.

Dit zijn slechts enkele van de geweldige vrienden die uw kind zullen helpen onze vrienden te herenigen. Het is een eeuwenoud avontuur dat ervoor zorgt dat kinderen keer op keer terugkomen!

video
\

  • Net als de echte wereld verandert de wereld van Putt-Putt® elke keer dat je speelt.
  • Speciale spelletjes en activiteiten testen het geheugen, dagen rekenvaardigheden uit en stimuleren creativiteit!
  • Klikpunten onthullen honderden en honderden verborgen verrassingen.
  • Geen tijd? Je kunt het spel opslaan en later afmaken.

Over Freddi Fish 3: The Case of the Stolen Conch Shell

Alles gaat goed met hun tropische vakantie, totdat onze vinnige vrienden beseffen dat de Grote Conch Shell ontbreekt! Oom Blenny kan het Founder’s Day Festival pas openen als de aangekondigde hoorn is teruggevonden! Je kind zal samen met Freddi Fish en Luther oude ruïnes verkennen, spelletjes spelen tijdens een leuk carnaval en zelfs een gezonken vliegtuig ontdekken terwijl ze op zoek zijn naar aanwijzingen en avontuur vinden.

Rosy Pearl, Pierre de kleermaker en Nadine de narwal zijn slechts enkele van de leuke nieuwe vrienden die ze zullen ontmoeten als ze de snuffelaar van Old Snoggy volgen door dit tropische paradijs. Uiteindelijk is het aan je kind om de aanwijzingen bij elkaar te zoeken en erachter te komen wie verantwoordelijk is voor deze onderwaterkapper!

video

  • Speel steeds weer – er wachten nieuwe aanwijzingen, nieuwe locaties en nieuwe boosdoeners!
  • Klikpunten onthullen honderden en honderden verborgen verrassingen.
  • Zing liedjes, speel spelletjes, kijk naar een luau en maak je eigen melodieën
  • Geen tijd? Sla het spel op en voltooi het later.
Ad