Puyo Puyo Tetris 2 – Adventure Mode Trailer, Launch Edition Details

Puyo Puyo Tetris 2 – Adventure Mode Trailer, Launch Edition Details

SEGA heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Puyo Puyo Tetris 2, evenals enkele details over de Launch Edition.

De nieuwe trailer laat de avontuurmodus van de game zien en bevat informatie over de nieuwe functies die deze in de vorige game zal bevatten. SEGA gaf ook gedetailleerde informatie over de Puyo Puyo Tetris 2 Launch Edition, die itemkaarten bevat die in de game worden gebruikt.

video
play-rounded-fill

Over de Adventure Mode

Herenigen met Ringo, Tee en een lieve cast van terugkerende en nieuwe personages van Puyo Puyo Tetris voor een nieuwe reis! De werelden van Puyo Puyo en Tetris zijn versmolten dankzij een mysterieus krachtig wezen dat bekend staat als de Dimensionale Parasiet.

Nu deze dreiging op de loer ligt, moeten Ringo, Tee en vrienden de wereld doorkruisen om Puyos te poppen en Tetriminos op te ruimen om hun vrienden te redden van een duistere corruptie. Maar ze zullen snel ontdekken dat hun zoektocht meer inhoudt dan op het eerste gezicht lijkt wanneer ze de Dimensional Parasite onder ogen zien, met nieuwe mysteries en aanwijzingen om te ontdekken terwijl hun reis buiten deze wereld zich ontvouwt.

Puyo Puyo Tetris 2 is een hereniging van twee puzzellegenden en bevat een gloednieuw verhaal waarin de levendige cast van de game en verschillende gameplay-modi samenkomen die spelers kunnen verkennen. Met een nieuwe wereldkaart om te navigeren, nieuwe speciale missievoorwaarden en een voortgangssysteem tijdens de nieuwe Skill Battles, voegt de Adventure-modus een geheel nieuwe laag diepte toe aan de campagne van het spel.

Nieuwe functies voor de Adventure-modus zijn onder meer: ​​

  • Overworld: Navigeer van stadium naar stadium langs vertakkende paden en optionele niveaus in een nieuwe overworld-kaart, en speel stadia vrijelijk opnieuw voor hogere scores en betere beloningen! Met een apart snelmenu kunnen spelers snel toegang krijgen tot podia, de algemene voortgang van de sterren bekijken en meer!
  • Skill Battles: in de Adventure-modus kunnen spelers de speelstijl gebruiken die ze verkiezen in Skill Battles, EXP verdienen om karakterstatistieken te verbeteren en experimenteren met verschillende moeilijkheidsniveaus op basis van de sterkte van het team! Na het oefenen in de Adventure-modus, kunnen spelers hun zwaarbevochten finesse en vindingrijkheid meenemen naar Skill Battle-modus, een nieuwe aparte modus in Puyo Puyo Tetris 2.
  • Unlockables: spelers ontgrendelen itemkaarten die speciale vaardigheden en opties bieden in Skill Battle, de sleutel tot het winnen van wedstrijden in de nieuwe Skill Battle-modus. Nieuwe speelbare personages, achtergronden, bonusfasen en meer kunnen door spelers worden ontgrendeld terwijl ze doorgaan in de Adventure-modus terwijl ze credits verdienen om te besteden aan nog meer coole dingen in de in-game winkel!

Launch Edition

Geef je strategie een boost en geef je team kracht in de gloednieuwe Skill Battle-modus van Puyo Puyo Tetris 2 met een pakket van acht zeldzame itemkaarten in de game, waaronder drie speciale kaarten met items uit de Sonic the Hedgehog-serie! Dit pakket is exclusief voor de Puyo Puyo Tetris 2 Launch Edition.

De fysieke Puyo Puyo Tetris 2 Launch Edition is nu beschikbaar voor pre-order voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox Series X, voor $ 39,99. Meer informatie over digitale pre-order en de Steam-release van de game wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Ad