Puyo Puyo Tetris 2 – Lancering op 8 december

Puyo Puyo Tetris 2 – Lancering op 8 december

Tijdens de recente Nintendo Direct Mini Partner Showcase werd Puyo Puyo Tetris 2 aangekondigd voor Switch.

Dit vervolg op de originele cross-over van het puzzelspel tussen Puyo Puyo en Tetris zal alle modi uit het originele spel bevatten, evenals een gloednieuwe verhaalcampagne en tal van andere functies. Het komt op 8 december uit voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Puyo Puyo Tetris 2

Stapel, ketting en combineer je een weg naar de overwinning in de ultieme combinatie van twee legendarische puzzelspellen! Pre-order nu en bereid je voor om dimensies te doorkruisen en gloednieuwe werelden te ervaren op tijd voor de feestdagen, met de pc-release die begin 2021 snel op Steam verschijnt.

In Puyo Puyo Tetris 2 zullen spelers een gloednieuw hilarisch verhaal beleven vol met een eclectische cast van personages in de Adventure-modus en nieuwe spelstrategieën ontwikkelen met behulp van speciale itemkaarten in Skill Battle. Lees verder voor meer!

Geef je strategie een boost en geef je team kracht in de gloednieuwe Skill Battle-modus van Puyo Puyo Tetris 2 met dit pakket van acht zeldzame itemkaarten, inclusief drie speciale kaarten met items uit de Sonic the Hedgehog-serie! Dit pakket is exclusief voor de Puyo Puyo Tetris 2 Limited Edition.

Meer legendarische gevechten? YIP-YIP-YIP!

Door de complementaire gameplay van Puyo Puyo ™, een van de meest duurzame en populaire gamemerken van Japan, en de game Tetris®, een van de bekendste videogamefranchises ter wereld, perfect te combineren, biedt Puyo Puyo Tetris 2 een unieke crossover-ervaring met verslavende puzzeluitdagingen, veel inhoud en een overvloed aan charme voor spelers van alle leeftijden.

Puyo Puyo Tetris 2, een uitbreiding op de verslavende gameplay van zijn voorganger, zit boordevol leuke, nieuwe modi waarin spelers Puyos precies kunnen laten knallen en Tetriminos tactisch kunnen roteren en wissen, alleen of met vrienden, offline en online!

Nieuws manieren om te spelen en memorabele modi keren terug:

  • Keer het tij van de strijd in een oogwenk: de gloednieuwe Skill Battle-modus introduceert dynamische personage-gebaseerde vaardigheden en uitrustingsstukkaarten die bij je speelstijl passen, je team versterken en snel de rollen omdraaien in een wedstrijd! </ li >
  • Red een wereld of twee in een wild nieuw avontuur: reis door dimensies met de sympathieke en eigenzinnige cast van zowel terugkerende als nieuwe personages in een geheel nieuw verhaalavontuur over de werelden van Puyo Puyo en Tetris!
  • Online en beter dan ooit: verbeterde online modi bieden competitie in spelspecifieke competities en gratis spelen voor maximaal vier spelers, online ranglijsten en nog veel meer!
  • Veel manieren om te spelen: tal van modi bieden veel variatie voor maximaal vier spelers, waaronder Versus, Fusion, Swap, Party, Big Bang. Voor deelnemers en nieuwkomers: bereid je voor op toernooien en lessen! Details over deze opwindende modi zullen worden onthuld in toekomstige aankondigingen, dus bereid je voor!
  • En er komt nog meer: ​​DLC wordt op een later tijdstip aangekondigd, maar bereid je voor op tal van inhoud na de lancering!
Ad