Puyo Puyo Tetris 2 – Skill Battles, Online modi en ondersteuning na de lancering

Puyo Puyo Tetris 2 – Skill Battles, Online modi en ondersteuning na de lancering

SEGA heeft nieuwe informatie vrijgegeven over Puyo Puyo Tetris 2, die naar verwachting op 8 december voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Deze nieuwe reeks details bevat informatie over vaardigheidsgevechten en de onlinemodus, evenals de bevestiging dat de game content na de lancering zal ontvangen, zoals nieuwe personages en functies.

video

Toon je vaardigheden

Elk personage begint met één specialiteit en leert krachtigere vaardigheden terwijl je ermee speelt. Het selecteren van personages met complementaire vaardigheden wordt een belangrijke strategie om een ​​Skill Battle-wedstrijd te winnen.

Terwijl je speelt, laat je Puyos knallen en speel je lijnen vrij, waardoor Garbage Puyos en Blocks naar het bord van de andere speler worden gestuurd. Als de Garbage valt, verliest je tegenstander HP. Als hun HP 0 raakt, win je !!

Nieuwe functies voor Skill Battle

  • Karaktervaardigheden – Maak gebruik van krachtige karaktervaardigheden om het landschap van een Skill Battle-match te veranderen, van het herstellen van HP tot het veranderen van de kleur van Puyos tot het wissen van lijnen en meer.
  • Level Up – Vergroot de HP, MP, Attack, Defense en Recovery van je personage door de Adventure-modus van het spel te spelen.
  • Item Cards – Geef je team een ​​boost met Item Cards om je karakterstatistieken te verbeteren, met exclusieve aanbiedingen die zijn gekoppeld aan de Launch Edition van het spel.

Test uw kracht online

Puyo Puyo Tetris 2 biedt plezier voor alle soorten spelers, inclusief competities voor ervaren gamers en een gratis speelmodus voor leuke en informele gameplay.

Voortbouwend op Puzzle League uit de vorige game zijn er drie extra competities toegevoegd: Tetris League, Puyo Puyo League en Skill Battle League.

Deze competities bieden een competitieve ruimte waar je je strategie en talenten kunt vergelijken met andere profs en kunt zien hoe je tot de beste ter wereld behoort. Met Free Play, overgenomen van Puyo Puyo Tetris, kun je in een meer casual tempo spelen met elke regelset en zonder de druk van ranglijsten.

Onlinefuncties zijn onder andere: ​​

  • Puzzelcompetities – Op zoek naar een uitdaging? Puzzle League biedt je gespecialiseerde platforms voor competities op hoog niveau: Puzzle League (vrije keuze uit Puyo Puyo of Tetris), Tetris League, Puyo Puyo League en Skill Battle League.
  • Gratis spelen – Fans van een meer informele ervaring zullen genieten van de online modi voor gratis spelen van Puyo Puyo Tetris 2. Speel met maximaal vier spelers in de modi Versus, Skill Battle, Swap, Fusion, Party en Big Bang, met aanpasbare wedstrijdinstellingen. Maak een kamer en nodig je vrienden uit om te spelen!
  • Challenge Rank – Je kunt scores delen en vergelijken met spelers over de hele wereld voor verschillende Challenge Modes, waaronder Endless Fever, Endless Puyo, Tiny Puyo, Sprint, Marathon en Ultra. Met scoreborden kun je pronken met je eigen topscore en kun je de balans opmaken van de concurrentie.

Limited time launch edition

Geef je strategie een boost en geef je team een ​​boost in de gloednieuwe Skill Battle-modus van Puyo Puyo Tetris 2 met dit pakket zeldzame itemkaarten als onderdeel van de gelimiteerde Launch Edition van de game, inclusief drie speciale kaarten met items uit de Sonic the Hedgehog serie!

Inhoud na lancering

8 december is nog maar het begin van Sega’s plannen voor Puyo Puyo Tetris 2. Na de lancering kunnen spelers uitkijken naar meer gamefuncties, extra personages en meer! Meer informatie wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.