Puzzelgame Hexologic

Puzzelgame Hexologic

In de puzzelgame Hexologic moet je de goede cijfers op de juiste plek invullen. Een release voor mobiele devices en PC stond al gepland. 

Hexologic

De makers van Hexologic vergelijken de game zelf met het puzzelspel Sudoku. Hoewel er zeker overeenkomsten zijn tussen beide spellen zijn de verschillen erg groot. In Hexologic heb je niet te maken met kleine vierkantjes maar spel je in een veld vol zeshoekige tegels. Door op deze tegels te klikken verhoog je de waarde van een tegel.

video
play-rounded-fill

Aangrenzende tegels moeten bij elkaar opgeteld de waarde krijgen die wordt weergegeven aan het einde van een reeks tegels. Mocht de uitlaag nog wat vaag zijn dan laat onderstaande trailer erg duidelijk zien hoe het spel werkt.

Hexologic zal vier verschillende werelden bevatten elk met zijn eigen gameplay mechanieken. Door deze vier werelden heen speel je zo’n 60 unieke puzzels die steeds uitdagender worden. Dit alles wordt bij elkaar gehouden door mooie graphics en ontspannende muziek. Op deze manier kan je uren gaan puzzelen.

Ad