Puzzle Bobble Everybubble! aangekondigd

Puzzle Bobble Everybubble! aangekondigd

Puzzel Bobble Everybubble! from TAITO komt in 2023 uit voor Nintendo Switch, aldus het bedrijf. Deze nieuwe game zal de eerste in de serie zijn met een verhaalmodus die door maximaal vier personen kan worden gespeeld. Ga met Bub, Bob, Peb en Pab mee op ontdekkingstocht op het mysterieuze Rainbow Island!

video
play-rounded-fill

Over Puzzle Bobble Everybubble!

Puzzel Bobble Everybubble! zal de eerste game in de serie zijn met een verhaalmodus die door maximaal vier mensen tegelijk kan worden gespeeld.

De modus voor vier spelers wordt getoond, met vier schattige draken die met elkaar vechten en veel kleurrijke bubbels.

Een filmpje toont vier draken, die elk een andere kleur hebben. Ze hebben het over bubbels.

In de verhaalmodus doorlopen spelers fasen in de nieuwe setting van de game, Rainbow Islands. Tussen elke puzzelsectie is een verhaalonderbreking waar de hoofdpersonen, de bubbeldraken, meer dan ooit tevoren pronken met hun unieke persoonlijkheden. Om elk level te voltooien, moeten spelers drie of meer bubbels van dezelfde kleur verbinden. Ze kunnen dit alleen doen of met behulp van leuke items en trucs. Fans kunnen voor het eerst in de geschiedenis van de serie ook de verhaalmodus met maximaal vier mensen tegelijk spelen. Dus pak je controller en ga op avontuur met je vrienden door Rainbow Islands.

—Een kaart van het spel, waarop te zien is dat de niveaus over een groot eiland zijn verspreid.

Puzzel Bobble Everybubblestory. !’s brengt Bub, Bob, Peb en Pab naar Rainbow Island, waar een mysterieus personage genaamd Miniroon, die op Bub lijkt, woont. Op een dag begint Miniroon veel bubbels tegelijk te blussen, die het hele eiland bedekken en het de mensen die er wonen moeilijk maken. Dit is het moment voor onze vier behulpzame bellendraken om Miniroon te helpen, wiens bellenblazen slecht is voor het eiland.