Puzzle Bobble Everybubble! komt 23 Mei 2023

Puzzle Bobble Everybubble! komt 23 Mei 2023

De releasedatum voor de Nintendo Switch-versie van Puzzle Bobble Everybubble! is onthuld door zowel de uitgever ININ Games als de ontwikkelaar TAITO.

Op 23 mei 2023 wordt een gloednieuw deel in de Puzzle Bobble-serie uitgebracht voor de Nintendo Switch. Bovendien zal een fysieke versie alleen beschikbaar zijn voor aankoop via Amazon en andere handelaren die deelnemen aan deze promotie.

video
play-rounded-fill

Over Puzzel Bobble Everybubble!

Online multiplayer-wedstrijden één tegen één gespeeld

In deze nieuwste aflevering van de Puzzle Bobble-serie kun je één-op-één online gevechten aangaan tegen andere spelers van over de hele wereld. Je beoordelingen en klasse zullen stijgen of dalen op basis van de resultaten van je overwinningen en nederlagen; daarom moet je ernaar streven je vaardigheden te verbeteren en een hoger niveau te bereiken.

Je kunt ook online spelen met vrienden van overal ter wereld door gebruik te maken van de “Password Matching”-functie; dit is echter alleen mogelijk als uw vrienden ook het wachtwoord hebben ingesteld.

Voor “Nintendo Switch Online” is een abonnement vereist, dat moet worden gekocht om online te kunnen spelen.

Puzzel Bobble versus Space Invaders

Daar houdt het echter niet mee op! Om het 45-jarig jubileum te vieren van een van de games die arcadegeschiedenis schreef en, om eerlijk te zijn, het grootste deel van onze jeugd, Puzzle Bobble Everybubble! bevat een heel speciale game-crossover. In dit spel neemt Puzzle Bobble het op tegen Space Invaders. In dit spel proberen spelers de bubbels die de indringers omsluiten te vernietigen door drie of meer bubbels van dezelfde kleur op elkaar te bouwen, terwijl ze tegelijkertijd de projectielen ontwijken die de indringers op hen afvuren. Omdat bubbels alleen in verticale richting kunnen worden geschoten, moeten spelers hun personages naar links en rechts van het scherm verplaatsen om verder te komen in het spel, dat een arcadeklassieker is.

Coöperatief gamen is mogelijk voor maximaal vier personen.