Puzzle Bobble Everybubble – Komt Lente 2023

Puzzle Bobble Everybubble – Komt Lente 2023

Het releasevenster van Puzzle Bobble Everybubble is verkort door uitgever ININ Games en maker Taito. Momenteel staat de releasedatum gepland voor het voorjaar van 2023.

video
play-rounded-fill

Puzzel Bobble Everybubble

De eerste coöperatieve game voor twee spelers uit de serie!

Spelers kunnen het opnemen tegen de computer of andere spelers in de vs-modus, en ze kunnen zelfs bubbels naar het bord van hun tegenstander sturen om ze te irriteren door een groot aantal bubbels in één keer te verwijderen of weg te halen.

In dit spel kunnen spelers deelnemen aan 2-tegen-2 coöperatieve gevechten tussen teams van twee spelers, wat een primeur is in de serie. Teams van twee spelers kunnen samenwerken om elkaars moeilijk te richten bubbels te verwijderen voor een meer opwindende en hectische ervaring. Daarnaast hebben spelers de mogelijkheid om alleen tegenover het computerteam te staan ​​of om samen met een buddy samen te werken.

Oké, Everybubble!

Dit nieuwe hoofdstuk van de serie speelt zich af op de Rainbow Islands, die te zien is in de officiële key visual, die ook Bub, Bob, Peb en Pab bevat. Ook te zien zijn Miniroon, een mysterieus hoofdpersonage dat lijkt op Bub, en Bonner, die een serie-antagonist is sinds de eerste ‘Bubble Bobble’, ‘Puzzle Bobble’ en andere games.

Bezoek de officiële website, de gamepagina van ININ of het officiële YouTube-kanaal “Bub’s Broadcast” om meer te weten te komen over de meest recente aflevering in TAITO’s geliefde serie!

Het begon allemaal met een bubble:

In het actie-puzzelspel Puzzle Bobble (voorheen bekend als Bust-A-Move) gaan de broers Bub en Bob op een reis waarin ze bellen barsten nadat ze door een toverspreuk in bellendraken zijn veranderd. Verbind drie of meer bubbels van dezelfde kleur om het veld leeg te maken en vooruit te komen met behulp van het beproefde gameplay-concept, dat gemakkelijk te leren is maar moeilijk weg te leggen. Puzzle Bobble/Bust-A-Move, een vervolg op de arcade-sensatie Bubble Bobble uit 1986, heeft sinds de lancering in 1994 op verschillende platforms meer dan 20 afleveringen van de serie gezien. Taito zal beide activa in de toekomst blijven ontwikkelen als de enige eigenaar van de wereldwijde intellectuele eigendomsrechten, inclusief auteursrechten en handelsmerken, voor Bubble Bobble en Puzzle Bobble.