Pyra en Mythra zijn het volgende Super Smash Bros.Ultimate-personage, Lancering Maart 2021

Pyra en Mythra zijn het volgende Super Smash Bros.Ultimate-personage, Lancering Maart 2021

Tijdens de officiële Nintendo Direct-presentatie voor februari 2021 onthulde Nintendo dat zowel Pyra als Mythra uit Xenoblade Chronicles 2 naar de game komen als de volgende nieuwe vechter!

De personages kunnen tussen elkaar schakelen als een twee-in-een-vechter!

video
play-rounded-fill

Super Smash Bros Ultimate x Xenoblade Chronicles 2

Mythra en Pyra zijn personages uit de Xenoblade-serie. Ze maakten hun debuut in Xenoblade Chronicles 2, waar ze zich snel vestigden als ongelooflijk krachtige figuren die een belangrijke rol speelden in de uitgebreide kennis van de serie.

Interessant genoeg zijn ze ook in wezen hetzelfde personage.

Waarom zijn ze opgenomen?

Misschien om nog meer interesse te wekken voor Xenoblade Chronicles als serie. De serie doet het zeker niet slecht, maar is ook niet het grootste succes voor Nintendo. Er kan worden gedebatteerd dat Nintendo besloot om het een late inzending te maken, alleen maar om meer aandacht te krijgen voor de titels.

Natuurlijk zijn online mensen niet zo blij dat er weer een anime zwaardvechter is toegevoegd, aangezien de hoop op grote personages van derden immens is geworden sinds de toevoeging van Banjo en Steve. Maar we zijn nog niet klaar met Smash. Ik durf zelfs te zeggen dat Fighter Pass 2 misschien niet het einde van de toevoegingen is.

Ad