Quake – Copper add-on

Quake – Copper add-on

Er is een nieuwe Copper-add-on toegevoegd aan de heruitgave van Quake voor Nintendo Switch, die toegankelijk is via het hoofdmenu. Copper bevat nieuwe levels in Underdark Overbright, evenals door de community ontworpen gameplay-tweaks.

Inhoudsopgave (TOC)

Copper add-on

Underdark Overbright is een acht-level Quake 3-aflevering die zich afspeelt in een combinatie van middeleeuwse structuren en overwoekerde omgevingen, en het dient als een showcase voor de huidige Quake modding-community. De nieuwe aflevering bevat een aantal ongewone ervaringen, zoals een onderwaterhandschoen, een strijd om te leven op dalende lava-niveaus en Deathmatch-klassiekers voor één speler. De originele Quake-afleveringen, evenals een gloednieuw eindniveau, zijn toegankelijk via de Underdark Overbright-hubkaart, dus zorg ervoor dat je het bekijkt!

Copper, een wijziging die de gameplay van de originele Quake aanzienlijk beïnvloedt, is ook opgenomen in deze add-on! Copper’s kwaliteit-van-leven-aanpassingen geven een nieuw perspectief op je volgende excursie door de Slipgate, met veranderd gedrag voor objecten, monsters en wapens.

De nieuwe Copper-add-on voor Quake is gratis beschikbaar voor alle Nintendo Switch-bezitters.

Over Quake

Ontwikkeld door de bekroonde id Software, is Quake® de baanbrekende, originele dark fantasy first-person shooter die de inspiratie vormt voor de hedendaagse retro-stijl FPS-games. Ervaar nu de authentieke, bijgewerkte en visueel verbeterde versie van het origineel.

Ervaar het originele spel, verbeterd

Geniet van de originele, authentieke versie van Quake, nu met ondersteuning tot 1080p en breedbeeldresolutie, verbeterde modellen, dynamische en gekleurde verlichting, anti-aliasing, scherptediepte, de originele, sfeervolle soundtrack en themalied van Trent Reznor, en meer. Er is nooit een beter moment geweest om Quake te spelen.

Speel de Dark Fantasy-campagne

Jij bent Ranger, een krijger gewapend met een krachtig arsenaal aan wapens. Vecht tegen corrupte ridders, misvormde ogres en een leger van verwrongen wezens in vier duistere dimensies van geteisterde militaire bases, oude middeleeuwse kastelen, met lava gevulde kerkers en gotische kathedralen op zoek naar de vier magische runen. Pas nadat je de runen hebt verzameld, heb je de kracht om het oude kwaad te verslaan dat de hele mensheid bedreigt.

Koop de originele en nieuwe uitbreidingspakketten

Quake wordt ook geleverd met beide originele uitbreidingspakketten: “The Scourge of Armagon” en “Dissolution of Eternity”, evenals twee uitbreidingen die zijn ontwikkeld door het bekroonde team van MachineGames: “Dimension of the Past”, en de -nieuwe “Dimensie van de Machine.”

Ontdek de geheel nieuwe uitbreiding “Dimension of the Machine”

In de diepste diepten van het labyrint ligt de kern van lava en staal die alleen bekend staat als The Machine. Kruistocht door tijd en ruimte tegen de krachten van het kwaad om de verloren runen samen te brengen, de slapende machine van stroom te voorzien en het portaal te openen dat de grootste bedreiging voor alle bekende werelden verbergt – vernietig het… voordat het ons allemaal vernietigt.

Horde-modus

Ervaar de geheel nieuwe Horde-modus en add-ons voor Quake, gratis voor alle spelers. Pak je wapens en stort je in de Horde-modus – speel solo, met vrienden online of in lokale multiplayer op een gedeeld scherm. Ontgrendel krachtige wapens en power-ups en vecht je een weg door eindeloze golven monsters.

Geniet van online en lokale multiplayer en CO-OP

Vecht je een weg door de duistere fantasiebasiscampagne en uitbreidingen in online- of lokale coöp met gesplitst scherm voor 4 spelers en strijd in pure gevechten in retrostijl met ondersteuning voor 8 spelers (online) of 4 spelers (lokaal gesplitste scherm) wedstrijden. Met speciale serverondersteuning voor online matchmaking en peer-to-peer-ondersteuning voor aangepaste matches.

Download extra, gratis mods en missies

Breid je ervaring uit met gratis, samengestelde, door fans gemaakte en officiële mods en missies zoals Quake 64, die nu beschikbaar is om te downloaden en te spelen. Binnenkort meer door fans gemaakte en officiële mods en missies.

Speel samen met Crossplay

Speel de campagne en alle uitbreidingspakketten coöperatief of ga teen-tot-teen in multiplayer-wedstrijden met je vrienden, ongeacht het platform! Crossplay wordt ondersteund op pc (met controller), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en Nintendo Switch™.

Motion Aiming Ready

Verbeter je vuurgevecht met een optie waarmee je kunt richten met behulp van gyrobesturing. De optie kan worden gebruikt in combinatie met de Joy-Conâ„¢ voor de perfecte mix van onderdompeling en nauwkeurigheid.

De game, die in augustus voor het eerst werd uitgebracht voor het Nintendo-systeem, is nu beschikbaar in de eShop.