Quake is visueel verbeterd en … het is er!

Quake is visueel verbeterd en … het is er!

Quake werd aangekondigd voor de Nintendo Switch tijdens QuakeCon 2021 en is beschikbaar in de Nintendo Switch eShop voor £ 7,99 / $ 9,99.

De game biedt verbeterde beelden, alle originele downloadbare content, online spelen, cross-play en zelfs een nieuw downloadbaar contentpakket om doorheen te spelen. Oh, en er is ook gyro-ondersteuning beschikbaar in de Nintendo Switch-versie.

video

Over Quake

Ervaar het originele spel, verbeterd

Geniet van de originele, authentieke versie van Quake, nu met ondersteuning tot 1080p* en breedbeeldresolutie, verbeterde modellen, dynamische en gekleurde verlichting, anti-aliasing, scherptediepte, de originele, sfeervolle soundtrack en themalied van Trent Reznor , en meer. Er is nooit een beter moment geweest om Quake te spelen.

Speel de Dark Fantasy-campagne

Jij bent Ranger, een krijger gewapend met een krachtig arsenaal aan wapens. Vecht tegen corrupte ridders, misvormde ogres en een leger van verwrongen wezens in vier duistere dimensies van geteisterde militaire bases, oude middeleeuwse kastelen, met lava gevulde kerkers en gotische kathedralen op zoek naar de vier magische runen. Pas nadat je de runen hebt verzameld, heb je de kracht om het oude kwaad te verslaan dat de hele mensheid bedreigt.

Koop de originele en nieuwe uitbreidingspakketten

Quake wordt ook geleverd met zowel originele uitbreidingspakketten: “The Scourge of Armagon” en “Dissolution of Eternity”, als twee uitbreidingen die zijn ontwikkeld door het bekroonde team van MachineGames: “Dimension of the Past”, en de -nieuwe “Dimensie van de Machine.”

Ontdek de geheel nieuwe uitbreiding “Dimension of the Machine”

In de diepste diepten van het labyrint ligt de kern van lava en staal die alleen bekend staat als The Machine. Kruistocht door tijd en ruimte tegen de krachten van het kwaad om de verloren runen samen te brengen, de slapende machine van stroom te voorzien en het portaal te openen dat de grootste bedreiging voor alle bekende werelden verbergt – vernietig het… voordat het ons allemaal vernietigt.

Geniet van online en lokale multiplayer en CO-OP

Vecht je een weg door de duistere fantasiebasiscampagne en uitbreidingen in online coöp voor 4 spelers of lokale coöp met gesplitst scherm, en strijd in pure gevechten in retrostijl met ondersteuning voor 8 spelers (online) of 4 spelers (lokaal gesplitste scherm) wedstrijden. Met speciale serverondersteuning voor online matchmaking en peer-to-peer-ondersteuning voor aangepaste matches.

Download extra, gratis mods en missies

Breid je ervaring uit met gratis, samengestelde, door fans gemaakte en officiële mods en missies zoals Quake 64, die je nu kunt downloaden en spelen. Binnenkort meer door fans gemaakte en officiële mods en missies.

Speel samen met Crossplay

Speel de campagne en alle uitbreidingspakketten coöperatief of ga teen-tot-teen in multiplayer-wedstrijden met je vrienden, ongeacht het platform! Crossplay wordt ondersteund op pc (met controller), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en Nintendo Switch™.

Motion Aiming Ready

Verbeter je vuurgevecht met een optie waarmee je kunt richten met behulp van gyrobesturing. De optie kan worden gebruikt in combinatie met de Joy-Con™ voor de perfecte mix van onderdompeling en nauwkeurigheid.

Ad