Quantum Replica aangekondigd, lanceert 2021

Quantum Replica aangekondigd, lanceert 2021

PQube onthulde Quantum Replica, een snelle stealth-titel die in 2021 voor Nintendo Switch en andere consoles wordt gelanceerd.

De game ziet spelers op de vlucht als ‘Alpha’ van een schimmige organisatie in een dystopische toekomst!

video
play-rounded-fill

PQube en ON3D Studios zijn verheugd om aan te kondigen dat Quantum Replica in 2021 naar Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One komt!

Over Quantum Replica

Quantum Replica is een snelle stealth-actie-game verpakt in een prachtige cyberpunk-esthetiek. Kruip in de huid van ‘Alpha’ terwijl je probeert te infiltreren in een schimmige overheidsorganisatie, het ‘Syndicate’, om je verloren herinneringen terug te winnen. Beheers de tijd en sluip je een weg door vijf unieke districten, terwijl je strijdt tegen staatspolitie, strenge beveiliging en zwaarbewapende bazen!

Verken een door cyberpunk geïnspireerde wereld. Ontdek je vergeten verleden.

Het is 2084 en de wereld buigt voor een meedogenloze zakelijke alliantie die bekend staat als het syndicaat. Onder de flikkerende neonlichten van een eindeloze metropool schrapen burgers de kost, bang voor huurlingenlegers en hun gezichtsloze meesters. Hier worden geheimen bitter en diep begraven. Geheimen die u moet vinden.

Speel als ‘Alpha’, een voortvluchtige op de vlucht, zonder herinnering aan zijn verleden. Het is aan jou om een ​​schimmige overheidsorganisatie te infiltreren om je herinneringen terug te winnen en rebellie te veroorzaken in een stad die stevig onder de laars van de staat staat. Kun jij ontdekken wie je bent? Of raak je verdwaald in deze beklijvende dystopische visie op de toekomst.

Een supersnel stealth-avontuur

Spring uit de schaduw en manipuleer de tijd om vijanden neer te halen en onopgemerkt beveiliging te vermijden. Ontgrendel een reeks wapens, gadgets en vaardigheden die kunnen worden gebruikt om onopgemerkt te blijven, de veiligheid te overwinnen en om te gaan met steeds uitdagender wordende vijandelijke ontmoetingen.

Sluip en vecht je een weg door elk district

Sluip door vijf verschillende districten, elk met hun eigen unieke uitdagingen en omgevingen. Van zanderige straten en daken die worden bewaakt door de staatspolitie, tot high-tech installaties met strenge beveiliging – scherpe reflexen en scherpzinnigheid zijn nodig om de vijand een stap voor te blijven.

Ad